Mandanda'da son düzlük

Boyko'dan vazgeçme noktasına gelen Beşiktaş Mandanda için resmi teklifini yaptı. Tecrübeli eldivenin menajeri, "Görüşmeler olumlu ilerliyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2016 Güncelleme 05 Ocak 2016, 00:51
Mandanda’da son düzlük

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş kaleci transferine yoğunlaştı... Bir süredir Dnipro'nun Ukraynalı file bekçisini bitirmek için yoğun uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim Sevilla'nın bu oyuncuyu imza aşamasına getirmesi üzerine 2. alternatif olan Marsilya'nın Kongo asıllı Fransız kalecisi Mandanda'ya yöneldi. Dış İlişkilerden Sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları bu transfer için Marsilya ile görüşmelerine hız verdi. Bu arada Mandanda'nın menajerlik haklarının bulunduğu şirketin yetkilisi Mandanda'nın yüzde 90 olasılıkla Beşiktaş'ta oynayacağını açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüple görüşmelerin tam gaz sürdüğünü ifade eden menajer, "Ancak Mandanda kesin olarak Beşiktaş'ta diyemeyiz. Transfer henüz resmiyet kazanmamış durumda. Marsilya 1.5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Bununla ilgili görüşmeler sürüyor. Her an bu transfer sonuçlanabilir" ifadesini kullandı.

YÖNETİM TRANSFERDE YOĞUN ÇABA HARCIYOR
Beşiktaş Yönetimi'nin Marsilya'nın istediği 1.5 milyon Euro'yu bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için çok bulduğu ve Fransız kulübüne 1 milyon Euro'dan fazla vermeyi düşünmediği ortaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Kaleci bizim için olmazsa olmazımız. Yeni kalecinin uyum süreci zaman alır. Bu nedenle bir an önce bitirilmesi gerekir" dediği öğrenildi. Bu nedenle yönetim Mandanda'yı bitirmek için yoğun çaba harcıyor.

PENALTILARDA ÇOK BAŞARILI
BEŞİKTAŞ' ın bitirmeye çalıştığı Kongo asıllı Fransız file bekçisinin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Mandanda'nın Fransız kulübü Marsilya'da kurtardığı penaltılarla ünlendiği öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş de Mandanda için olumlu görüş bildirdi.