Hangisi Umut kadar koşuyor

G.Saray Teknik Direktörü, Umut'a yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Başarılı hoca, "Herkes Umut'u ağzına dolamış çocuğa vuruyor. Sorarım hangi oyuncu onun kadar koşuyor" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2015 Güncelleme 18 Kasım 2015, 00:09

İÇİNDEKİLER

Hamzaoğlu A'dan Z'ye açıklamalar yaptı. G.Saray Teknik Direktörü, Umut'a yapılan eleştirilere tepki göstererek, "Eğer Umut'un sözleşmesi sezon başı otomatikman uzamasaydı dahi, ben onunla sözleşme yenileyecektim. Umut kadar bu takım için mücadele eden, koşan, sahada her şeyini veren kaç tane oyuncumuz var. Herkes Umut'u ağzına dolamış, vurup duruyor çocuğa. Daha ne yapsın. Tamam gol atıyor veya atamıyor ayrı mesele. Bu takım 25 tane gol atmış, Umut'un attığı goller var, attırdığı goller de var. Bir isimi alıyor, yıpratmaya çalışıyorsunuz. Bu çocuğu hiç düşünmüyor musunuz? Takımı yıpratmaya yönelik, parçalamaya dönük düşünceleri de hiç dikkate almıyorum. Her antrenman Umut'un yüzde yüz oynadığını kim biliyor. Bizim böyle takım için mücadele eden, savaşan, kendi menfaatlerini ikinci plana bırakabilen oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

TRANSFERDE EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Elindeki mevcut kadronun ortaya koyduğu performansa olumlu yönde dikkati çeken Hamzaoğlu, "Ocak ayına kadar en iyisini yapmaya çalışacağız. Gerekirse de takviyelerimiz olacak. Çalışmalarımızı da yapıyoruz ama bunu şu an için gündeme getirmenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Bizim de önceliğimiz bu değil" diye konuştuk. Yönetim ile teknik heyet arasında transfer konusunda fikir ayrılığı olduğu şeklindeki görüşlere tepki gösteren Hamzaoğlu, "Nasıl fikir ayrılığı olabilir? Transferle ilgili henüz bir şey konuşmadık ki. İsimler hakkında görüşmedik" ifadesini kullandı.