Timsah Volkan Aslan oldu

Galatasaray, Bursaspor'un süresiz kadro dışı bıraktığı ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Volkan Şen ile anlaştı. Aslan, Bursa'ya Volkan'a karşılık Sercan ve Yekta'yı veriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2015 Güncelleme 06 Ağustos 2015, 01:15
Timsah Volkan Aslan oldu

İÇİNDEKİLER

Lukas Podolski dışında flaş transferi olmayan Galatasaray bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar Türk transfer piyasasının en gözde ismi Volkan Şen'i bitirdi. Cimbom'un Fenerbahçe'nin de istediği Volkan Şen'le her konuda anlaştığı öğrenildi. Bursaspor ile arada ufak pürüzler kaldı. Yeşil-beyazlı kulübün süresiz kadro dışı bıraktığı Volkan, A Milli Takım'a tekrar seçilmesinde önemli rol oynayan Hamza Hamzaoğlu ile çalışmak istedi ve Fenerbahçe de ilgilenmesine rağmen Galatasaray'ı tercih etti. Şimdi Galatasaray ile Bursaspor'un bonservis konusunda anlaşması bekleniyor.

SERCAN VE YEKTA BURSASPOR'A
Sarı-KIRMIZILI kulüp Volkan Şen transferini takas yoluyla çözmeye çalışıyor. Bonservise para ödemek istemeyen Cimbom, Yekta ve Sercan YıldırımBursaspor'a önerdi. İlk etapta Bursaspor'un bu 2 futbolcuya onay verirken artı para istediği bildirildi. Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a dönmeye sıcak bakığı öğrenilirken Yekta'nın ise Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmak istemediği ifade ediliyor.