29 Haziran'a kadar bitecek

Sportif Direktör Terreano yarın Porto ve Oympiakos'u şampiyon yapan Portekizli hoca Vitor Perreira ile görüşecek. Aykut Kocaman, Spalletti ve Bielsa ile daha önce görüşülmüştü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2015 Güncelleme 08 Haziran 2015, 00:00
29 Haziran’a kadar bitecek

İÇİNDEKİLER

1- HOCA ADAYLARI YÖNETİMİN ÖNÜNDE
FENER'İN yeni hoca adayı Vitor Pereira oldu. Son olarak Olympiakos'u şampiyon yapan daha önce Porto ile 2 şampiyonluk yaşayan Portekizli teknik adamla Terraneo masaya oturucak. Kocaman, Spaletti ve Bielsa ile de görüşülmüştü. Tüm isimlerle yapılan görüşmeler yönetimin önüne konulacak.

2- SÖZLEŞMESİ BİTENLER KARARA BAĞLANACAK
İÇ transferde sözleşmeleri sona eren 7 futbolcu var. Sarı-Lacivertli yönetim yarın yap;acağı toplantıda bu isimleri masaya yatırıp takımda kalacak olanları belirleyecek. Özellikle kaptan Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz ve Mert Uygun'un durumu herkesin merak konusu.

3- SATIŞ LİSTESİNE KİMLER KONULACAK...
Fenerbahçe'de sözleşmesi devam etmesine rağmen satış listesine konulabilecek oyuncular da var. Emenike ve Meireles'in takımdaki geleceği belirsiz. Kulübe yakın bazı kaynaklar Alves'in de ismini zikrediyor! Satış listesine konulacak isimler de bu toplantıda kesinlik kazanabilir.

4-DIŞ TRANSFERDE ATILACAK ADIMLAR...
DIŞ transferde Fernandao ve Şener ile anlaşma sağlanmıştı. Sarı-Lacivertli yönetim diğer transfer adaylarını da masaya yatıracak. Transfer sayısı 8 civarında olacak. Marsilyalı Ayew ile bonservisi Arsenal'de bulunan Joel Campbell da masaya yatırılacak oyuncalar arasında.

5- BU SEZON FORMA REKLAMI ALINACAK MI
GEÇTİĞİMİZ sezon forma reklamı almayan Fenerbahçe, bu sezon diğer seçeneği kullanabilir! Yönetimin eğiliminin de bu yönde olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe göğüs, şort ve sırt reklamlarından 20 milyon Euro civarında bir gelir bekliyor. Reklam veren firmalar da gündem maddesi.

29 HAZİRAN'A KADAR BİTECEK
SARI-Lacivertli ekibin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun hedefi 29 Haziran'da başlayacak ilk kamp çalışmalarına kadar transferi tamamlamak. Fenerbahçe 10 günlük Topuk Yaylası Kampı'nın ardından turnuva için yurtdışına çıkacak. Temmuz'da Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak olan sarı-lacivertliler bu kritik sınavlar öncesinde fiziksel ve taktiksel olarak hazır hale gelmeyi planlıyor.