Kartal veda etti rota Spalletti

Kasımpaşa'yı Emre ve Alper'in golleriyle yenen F.Bahçe sezonu 2. tamamladı. İtalyan ekolüne geçen Sarı-Lacivertli ekipte yeni teknik adam için Spaletti'nin ismi ön plana çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2015 Güncelleme 31 Mayıs 2015, 00:14
Kartal veda etti rota Spalletti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe dün Kasımpaşa'2-0 mağlup ederek 2. olarak tamamlamayı garantilediği sezona galibiyetle veda etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör İsmail Kartal görevi bıraktığını açıkladı.Giuliano Terraneo'yu sportif direktörlük görevine getiren artık gelecek sezona odaklanan Fenerbahçe'de teknik adam olarak da Spaletti'nin ismi konuşuluyor. Dünkü formalite maçının önemli anları ise şunlar: .21. dakikada Eren Derdiyok'un pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Tunay Torun'un ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı. 30. dakikada Diego'nun ceza alanının dışından şutunda, meşin yuvarlak az farkla direğin yanından dışarı gitti. uzaklaştırdı. 37. dakikada Kuyt'ın şutunda kaleci Isaksson başarılıydı.

FENERBAHÇE 2. YARIDA AĞIRLIĞINI KOYDU
F.BAHÇE maçın 2. yarısında daha etkili bir görüntü çizdi. 72. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu, güzel bir vuruş yaparak barajın üzerinden aşırdığı topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 75'te Diego'nun şutunda Erhan Kartal topu çizgi üzerinde çıkararak golü önledi. 81. dakikada Mehmet Topal'ın ortasında Sow'un kafayla önüne indirdiği topu filelere gönderen Alper Potuk, farkı 2'ye çıkardı: 2-0.