Tek korkumuz hakemler

F.Bahçe maçında neler olacağını tahmin bile edemediğini söyleyen Yakup Aslan, "Birileri kılıçları almış, istediği gibi doğruyor.' Havuzdan çıkarım' tehdidi hakem hataları artırdı mı? Vatandaş bunu merak ediyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2015 Güncelleme 05 Şubat 2015, 01:42
Tek korkumuz hakemler

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor İkinci Başkanı Yakup Aslan, Fenerbahçe maçı öncesinde gündem yaratacak açıklamalar yaptı... Radyospor'a konuşan Aslan, Kadıköy'deki maç için tek endişelerinin hakem olduğunu belirterek, "Fenerbahçe maçında da belirleyici faktörün hakem hatası olmasından korkuyoruz. Birileri kılıçları eline almış, istediği gibi sallıyorlar ve size rastlarsa doğruyorlar. Beşiktaş ve Galatasaray'la yaptığımız maçlardaki hakem hatlarına baktıktan sonra, Fenerbahçe maçında neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Açıkçası bu açıdan çok umutlu değilim. Hakem kim olursa olsun hiç önemli değil. Hatalar hep aynı takımlara oluyor. Ben ümitli değilim. Bir gün patlayacak bu durum ama bakalım nasıl olacak" dedi.

HAVUZ TEHDİDİ, HAKEMLERİ ETKİLEDİ Mİ?
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili üstü kapalı mesajlar da veren Aslan, "Bana 120 milyon lira ekstra para vereceksiniz dedi başkanın bir tanesi ne oldu? Aklıma şöyle bir şey geliyor. Havuzdan çıkmasın diye birilerine yardımcı mı olunuyor? Bu havuz işi mi acaba hakem hatalarını arttırdı. Vatandaş bize bunu soruyor. Ben de iddia etmiyorum. Bunu soru olarak yöneltiyorum" diye konuştu.