10 puanımız gasp edildi

Bordo-Mavili kulübün Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Bu sezon 10 pauna yakın puanımız gasp edildi. Şampiyonluk kupamızı istediğimiz için bize böyle davranıyorlar" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 00:11
10 puanımız gasp edildi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Bu sezon hakem hataları nedeniyle sık sık canı yanan Bordo-Mavililer'in Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, sert açıklamalarda bulundu. Aslan, hakem hatalarının artık dayanılmaz boyuta ulaştığını vurgulayarak, "Sezon başından bu yana 10'a yakın puanımızı gasp etti bu hakemler. Geçen haftaki Eskişehirspor maçında ne kadar kötü oynasak da bir tane golümüzü iptal etti bir de faul pozisyonundan gol yememize neden oldular. İlk nizami golümüz verilseydi Eskişehir'i çok büyük ihtimalle yenecektik" dedi. Aslan bu hafta uyduruk bir penaltı ile birlikte Trabzonspor'un aleyhine kartlar verildiğini belirterek "Lehimize muhtemel bir penaltı es geçildi. Sercan'ın pozisyonu penaltı ise Yusuf'a yapılan pozisyon 10 defa penaltı. Hakemler iki hafta bizi mağlup ettiler" diye konuştu.

SEN MİSİN BİZDEN ŞAMPİYONLUK KUPASI İSTEYEN!
"Bu federasyon ve MHK artık bizim gözümüzde bitmiştir" diyen Yakup Aslan, "Sen mi gidip Avrupa'ya beni şikayet edersin', "Sen mi bizden kupa istersin?" diyerek bize had bildirmeye çalışıyorlar. Bugün bize had bildirmeye çalışanlar bir gün gelecek had bildirmenin ne olduğunu görecekler. Bir gün gelecek sokakta gezmeye yüzleri olmayacak. Bu kadar arsızca pervasızca bir kulübün hakkı yenemez." dedi. Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar da, Balıkesirspor maçındaki hakemin yönetiminin oldukça kötü olduğunu yeniledi.