Fırtına'nın ayak sesleri

Rostov'u güzel bir oyunla devirip tur için avantaj yakalayan Trabzonspor hedefini büyütürken yerel basın takımı göklere çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 01:13
Fırtına’nın ayak sesleri

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yenerek son dönemlerdeki galibiyetlerine bir yenisini ekleyen Trabzonspor Avrupa'ya korku saldı.. Bordo-mavili takım, Rostov galibiyetiyle UEFA Avrupa Ligi'nde son 15'inci maçında 10'uncu galibiyetini elde etti. Üç maçta sahadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 2 maçta ise mağlup oldu. Trabzonspor, bu maçlarda 28 gol atıp maç başına 2 gol ortalaması yakalarken kalesinde 13 gol gördü.

EN AZ ÇEYREK FİNAL İSTİYORUZ
Trabzonspor'un bu performansı kura çekimi öncesinde rakiplerine korku salarken futbolculara da güven aşıladı. Kaleci Onur Kıvrak, tur ve gruplar için umutlu konuştu. Kıvrak, "2-0 büyük avantaj. Bunu kullanıp turu geçeceğiz. Ama bizim hedefimiz sadece gruplara kalmak değil. en az çeyrek final ve sonrası..." diye konuştu.

TRABZON BASINININ KEYFİNE DİYECEK YOK!
Trabzonspor'un Rus Rostov karşısında aldığı galibiyet yerel gazetelerde de geniş yer buldu. Taka Gazetesi "Yağmur gibi çöktük, arı gibi soktuk" başlığını atarken, Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Oscar'lık fırtına" manşetini kullandı. Öte yandan 28 Ağustos'ta oynanacak Rostov-Trabzonspor rövanş maçını, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği açıklandı.