Çifte harekat

Sarı-Kırmızılılar, Cassano ve Osvaldo'dan birini renklerine katmak için müthiş bir harekat başlatıyor. Tulun, Cassano için Parma ile Osvaldo için de Southampton ile görüşecek... Cimbom, Osvaldo için İngilizler'e kiralık teklifi sunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2014 Güncelleme 07 Temmuz 2014, 00:02
Çifte harekat

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör sorununu Prandelli ile çözen Galatasaray transfer çalışmalarına da hız verdi. Salı günü sezonu açacak olan Sarı-Kırmızılılar takımdaki eksikleri ise bu hafta gidermeyi planlıyor. Prandelli'nin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını yürüten Galatasaray Yönetimi, Bülent Tulun'u İtalya ve İngiltere'ye gönderiyor... Drogba'nın yerine mutlaka kaliteli bir forvet isteyen Prandelli, Cassano ve Osvaldo isimlerini yönetime sunmuştu. Tulun'un iki gün içinde önce İtalya'ya gideceği ve Cassano için Parma ile pazarlık masasına oturacağı belirlendi. Cassano için İtalyanlar'dan teklif alacak olan Bülent Tulun'un sonraki durağı ise İngiltere olacak.

JUVENTUS'TA DA KİRALIK OYNADI
UEFA kriterleri nedeniyle ayağını yorganına göre uzatma zorunda olan G.Saray Osvaldo için Southampton'a kiralık teklifi yapacak. Geçen sezon Juventus'ta kiralık oynayan Osvaldo'yla ise Prandelli konuşuyor.

TULUN YÖNETİME RAPOR VERECEK
Bülent Tulun'un Southampton ile yapılacak görüşmeden sonra İstanbul'a döneceği ve yapılan görüşmeler ve oyuncuların maliyetleri hakkında yönetimle bir toplantı yapacağı ifade edildi. Prandelli'nin de bu toplantıya katılması bekleniyor. Tulun'un ayrıca İtalya'da Cassano yapacağı görüşmeden sonra Osvaldo'nun menajeriyle de görüşmesi bekleniyor.