Yine Brezilya krizi

G.Saray daha önce Carlinhos ve Alex Telles'le yapılan görüşmelerde yaşanan sıkıntıları bu kez Rhodolfo'da yaşıyor... Sao Paulo kulübü dün ani bir kararla fiyat artırımına gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2014 Güncelleme 06 Haziran 2014, 01:33
Yine Brezilya krizi

İÇİNDEKİLER

Mancını'nin 1 numaralı stoper adayı olan Rhodolfo için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Brezilya'dan kötü haber geldi... Daha önce Galatasaray'ın 4.5 milyon Euro'luk teklifine sıcak bakan Sao Paulo kulübü dün Rhodolfo'nun fiyatını bir anda 6 milyon Euro'ya çıkardı.

KİRALIK FORMÜLÜ
Alınan bilgilere göre Başkan Ünal Aysal'ın bu transferle ilgili açıklamaları ve Brezilya basınında çıkan haberler Sao Paulo'nun bu kararında etkili oldu. Galatasaray yönetimi daha önce de Carlinhos ve Alex Telles ile yapılan görüşmelerde benzer sorunlar yaşamıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın önümüzdeki günlerde Sao Paulo'ya bu kez kiralama teklifi yapacağı da öğrenildi. Eğer olumsuz yanıt gelirse Brezilya kulübüyle bonservis pazarlıklarına yeniden başlanacak.

Rhodolfo ile birlikte Galatasaray'ın listesinde yer alan Davide Astori elden kaçıyor... İtalyan basını, Lazio'nun 7 milyon Euro'luk teklifiyle Cagliari'yi ikna ettiğini yazdı. Öte yandan Inter'li Ranocchia'nın yeniden Cimbom'un gündemine geldiği iddia edildi.