Fırat boşuna kıvırmasın

Basın sözcüsü Ergün, "Herkesin tepki anında böyle bir söz ağzından çıkabilir. Fakat Fırat Aydınus kıvırmaya ve yokmuş gibi davranmaya çalışmasın. Tüm Türkiye ne söylendiğini gördü" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2014 Güncelleme 10 Mart 2014, 00:27
Fırat boşuna kıvırmasın

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Akhisar arasında oynanan maçta hakem Fırat Aydınus'un Felipe Melo'ya küfür ettiğine yönelik iddialar gündemdeki yerini konuyor... Aydınus hakkındaki iddiaları reddederken, Galatasaray cephesinden yaşananlarla ilgili sert bir açıklama geldi. Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Bu insani bir olay. Herkes tepkili anında ağzından böyle bir şey kaçırabilir. Fakat bunun hiç olmamış gibi bir kılıfa uydurulmaya çalışılması daha vahim. Hakemin ne söylediği son derece açık, gözüküyor. Bunu anlamak için de dudak okuma uzmanı olmaya gerek yok. Hepimiz Türkçe konuşuyoruz ve bu ülkede yaşıyoruz. Baktığımız zaman da söyleneni görüyoruz. Bunu kıvırmaya, yokmuş gibi davranmaya gerek yok. Hiç yakışmıyor" dedi.

MELO YAPTIĞININ CEZASINI GÖRÜYORSA...
Bunun mutlaka bir yaptırımı olması gerektiğini de söyleyen Ergün, "Bunları kontrol etmek lazım. Ancak insanın başına bu durumlar gelebilir. Ama bunların da bir yaptırımı var. Melo sahada ortaya koyduğu agresif davranışın cezasını görüyor. Aynı şekilde böyle bir tablo ortaya koyan kişinin hakem olması yaptırım görmemesi anlamına gelmez" diye konuştu.