Allah belanı versin

Anadolu Efes'in 75-73 önde olduğu maç Semih'in hatası yüzünden uzatmaya gitti; Tuncay Özilhan çileden çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2014 Güncelleme 01 Mart 2014, 00:00
Allah belanı versin

İÇİNDEKİLER

THY Euroleague'de önceki akşam Anadolu Efes ve Barcelona karşı karşıya geldi. Efes'in uzatmalarda kaybettiği maçın son saniyelerinde Semih Erden'in yaptığı hata Başkan Tuncay Özilhan'ı adeta çileden çıkarttı.

RAKİBİ KAÇIRDI
Maçın bitimine 1.7 saniye kala Anadolu Efes 75-72 öndeyken Barcelona'nın kazandığı serbest atışlarda çizgiye gelen Brad Oleson ilk atışını sayıya çevirdi ve skor 75-73 oldu. Bu sırada Semih Erden savunma ribaundu için oyuna alındı. Oleson ikinci atışını kaçırdı ama Semih rakibini tutamayınca Dorsey ribaundu alarak basketi buldu ve skor 75-75 oldu. Maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda Barcelona karşılaşmayı 89-84 kazandı.

ALTI ÜSTÜ BİR RİBAUND
Anadolu Efes'in EA7 Milano'yu Planinic'in son saniyede orta sahadan attığı basketle yendikleri maçta hakem masasının karşısında birinci sıradan izleyen Tuncay Özilhan, bu maçta da şans getirmesi için aynı yere oturuyordu. Efes'ten yılda 2.7 milyon dolar kazanan Semih'in ribaundu alamaması ve maçın uzatmaya gitmesi başkanı çıldırttı. Özilhan, Semih'e, "Alacağın altı üstü bir ribaund... Allah belanı versin be..." şeklinde bağırdı. Anadolu Efes'in patronunun tepkisi çevresindekiler tarafından duyuldu.