Yeni yıl çileği

Geçen sezon ara transferde herkes sol bek ile kanat oyuncusu beklerken Drogba ve Sneijder bombasını patlatan Ünal Aysal bu kez de Mario Balotelli'yi gözüne kestirdi... İtalyan basını da Milan'ın genç forvetini Galatasaray'a satabileceğini duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2014 Güncelleme 03 Ocak 2014, 00:49
Yeni yıl çileği

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor... Geçen sezon devre arasında yaptığı transferlerle gündemi alt üst eden Cimbom'un çok önemli bir bomba peşinde daha olduğu iddia ediliyor. İtalyan basınına göre G.Saray'ın gündemindeki isim Mario Balotelli... Gazeteler ve internet siteleri, Sarı-Kırmızılılar'ın menajer Mino Raiola ile görüştüğünü, Ünal Aysal'ın da önümüzdeki günlerde Milan Başkanı Galliani ile bir araya geleceğini yazdı. Ayrıca İtalyan kulübünün Balotelli'yi kesin olarak satmak istediği de vurgulandı.

FIRSAT TRANSFERİ OLABİLİR
TARİHİNİN en kötü günlerini geçiren Milan'ın 20 milyon Euro'ya transfer ettiği 23 yaşındaki forveti, çok daha düşük bir rakama elden çıkarması bekleniyor. Geçen sezon devre arasında herkes sol bek ve kanat oyuncusu transferi beklerken Sneijder ile Drogba'yı alan Başkan Ünal Aysal'ın Balotelli için çok önemli bir mesai harcadığı da ifade ediliyor.

HEM SAHA İÇİNDE HEM SAHA DIŞINDA OLAY!
FUTBOL dünyasının en medyatik isimlerinden biri olan Mario Balotelli, özellikle Milan'a transferi ve Manchester City günlerindeki skandalları ile manşetleri süslemişti. Geçen sezon Milan formasıyla müthiş bir performansa imza atan genç yıldız, İtalya'nın Euro 2012'e finale yükselmesinde de çok önemli bir rol oynamıştı. Balotelli'nin Milan'la sözleşmesi 2017'de bitecek.

KAVGA ETTİ BABAM DEDİ
Balotelli, Roberto Mancini ile Manchester City yıllarında idmanda kavga etmiş fakat daha sonra İtalyan hoca için "O benim babam" demişti. Mancini de eski öğrencisi ile yeniden buluşmaya çok sıcak bakıyor
FUTBOLU kadar özel yaşamı ile de sık sık gündeme gelen Mario Balotelli için Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yeri çok başka... İtalyan yıldıza çok genç yaşta Inter'de forma veren Mancini, ardından da Manchester City'ye transfer etmişti. Fakat ikilinin İngiltere günlerinde bir idman sırasında kavga etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Balotelli buna rağmen Mancini için, "O benim babam. Aramızda sorun olamaz" demişti.

ÇİZME BASINI DUYURDU
İtalyan gazeteleri ve internet siteleri Mari oBalotelli'nin Galatasaray ile flört ettiğirni işte böyle duyurdu. Milan'ın yıldız futbolcusunu satış listesine koyduğu da vurgulandı.