Avrupa'da havalı ligde yaralı

Henrique kaleyi şaşırınca Bursa öne geçti. 45+1'de Olcan Adın eşitliği sağladı... Yeşil-Beyazlılar 61'de Sestak ile tekrar öne geçti. "Tam 3 puan benim" derken son sözü 2. yarıda oyuna giren Emre Güral söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2013 Güncelleme 17 Aralık 2013, 01:44
Avrupa’da havalı ligde yaralı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 15. haftasının kapanış maçında Trabzon ile Bursa 2-2 berabere kaldı. 5. dakikada Colman'dan aldığı topu Musa Çağıran ceza alanı içindeki Sestak'a aktardı. Bu futbolcunun şutunda top kaleci Onur Kıvrak'ta kaldı. 15. dakikada Colman'ın ara pasıyla topla buluşan ve sağ çaprazdan ceza alanına sokulan Malouda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Malouda'nın bu pozisyondaki şutunda, kaleci Frey'e çarparak filelere doğru giden topu savunma elemanları kornere gönderdi. 27'de Taiwo'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, yakın mesafede Henrique ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1. 45+1. dakikada Bosingwa'nın sağdan yerden ortasında, Mustafa Yumlu'nun altı pasa çıkardığı topu Olcan Adın dokunarak, filelerle buluşturdu: 1-1. İlk yarı bu sonuçla bitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISINDA DA HEYECAN VARDI
50. dakikada Yusuf Erdoğan rakiplerinden sıyrılarak kaleyi karşısına aldı. Bu oyuncunun ayağının içinden vuruşunda top Frey'in solundaki kale direğine çarpıp ceza sahası içinde bulunan Aykut Akgün'ün önüne düştü. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Frey topu kornere çeldi. 61. dakikada konuk ekip Bursaspor bir kez daha öne geçti.

SESTAK'A EMRE GÜRAL CEVAP VERDİ
Şener' in sağ kanattan getirip kale sahası içine gönderdiği top müsait pozisyondaki Sestak'ın vuruşu ile ağalarla buluştu. 2-1. 90. dakikada sağan Adrian'ın yaptığı ortada Olcan'dan seken topu Emre düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu. 2-2. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca her iki takım da 1'er puana razı oldu.

YORGUNLUK ETKİLEDİ
Perşembe gecesi İtalyan ekibi Lazio ile oynayan Trabzonspor, 2. yarıda tempoyu yükseltemedi.

MALOUDA DERBİDE YOK!

Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Florent Malouda, Bursaspor karşısında ilk yarıda gördüğü sarı kartla, 4 kartlık limitini doldurdu ve cezalı duruma düştü. Fransız yıldız, hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbide forma giyemeyecek.

BÜTÜN ANNELER MELEKTİR!
Trabzonsporlu futbolcular, annesi vefat eden eski kaptanlarına jest yaptı. Melek hanım unutulmadı
Trabzonsporlu futbolcular ve taraftarlar, geçen hafta annesi Melek Hanım'ı kaybeden eski kalecileri Tolga Zengin'i unutmadılar. Bordo-Mavili futbolcular, eski kaptanları için "Başın sağolsun Tolga, bütün anneler melektir" pankartı ile sahaya çıkarken, taraftarlar da "Acın acımızdır büyük kaptan" pankartını astı.