Bilic'ten samimi itiraf: Süpermen değiliz

Beşiktaş Teknik Direktörü oyunun son bölümlerinde düşüş yaşadıklarını söyleyerek, "Kırılgan değiliz ama süpermen de değiliz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2013 Güncelleme 04 Aralık 2013, 01:09
Bilic’ten samimi itiraf: Süpermen değiliz

İÇİNDEKİLER

Bilic'ten itiraf... Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yapan Bilic, "Beşiktaş'ın son 3-4 yıldır baskı karşısında kırılgan bir yapıya sahip olduğu söyleniyor. Bu durum psikolojik olabilir. Skoru elinde tutmak için de olabilir. Bizfiziksel mücadeleyi önceleyen bir takım değiliz. Kırılgan takım değiliz ama süpermenlerden de oluşmuyoruz" ifadesini kullandı.

SAVUNMA DESTEK VERMİYOR
Oyunun son bölümünde oyuncularda düşüş olduğuna dikkat çeken Bilic, "Savunma hattı öndekilere yeterince destek vermiyor. Öndekiler de gerektiğinden fazla koşabiliyorlar. Son bölümde fiziksel düşüş gösteriyorlar. Yine de aynı takım bazı maçların son bölümlerinde önemli dönüşler yaptı. Maçların çoğunda son bölümde kazanmaya yakın takım bizdik. Fenerbahçe maçı da bunun için çok iyi bir örnek" dedi. Derbi maça değinen Hırvat hoca Fenerbahçe'nin sadece kendilerine değil her takıma karşı fiziksel üstünlük sağladığını sözlerine ekledi.

CÜNEYT ÇAKIR'A ELEŞTİRİ
Bilic derbi maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın yaptığı hatalardan memnun kalmadığını söyleyerek, "Ancak hakem için gerçekten zor bir karşılaşmaydı" ifadesini kullandı.