Efes söktü aldı

THY Avrupa Ligi B Grubu'ndaki 4. maçına çıkan Anadolu Efes, son çeyrekteki etkili oyunuyla Zalgiris Kaunas'ı devirdi ve 3. galibiyetini aldı. Lacivert-Beyazlı ekipte 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken Hopson 15 sayıyla maçın en skorer ismi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2013 Güncelleme 08 Kasım 2013, 02:00
Efes söktü aldı

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi 4. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas'ı konuk eden temsilcimiz, çekişmeli geçen maçın son çeyreğindeki performansıyla maçı söktü aldı. Rakibini 72-61'le geçen Lacivert- Beyazlılar 3. galibiyetine ulaştı.

4. PERİLOTTA HARİKA SAVUNMA
İlk periyot karşılıklı basketlerle geçildi. Her iki takım da yüksek yüzledi oynayınca periyot 27-27 sonuçlandı. Jasikeviciuslu Zalgiris ikinci çeyreğin başında öne geçmeyi başarırken Anadolu Efes, Gordon ve Planinic'in benchte oturduğu bölümde hücum organizasyonlarında epey zorlandı. Tarafların top kayıpları skor üstünlüğünü eline geçirmesine engel olurken ikinci periyodda da eşitlik bozulmadı ve devre 38-38'lik eşitlikle noktalandı. 3. çeyrekte 8-0'lık seri Efes'e yetmedi. Zalgiris topanlandı ve 3. periyot 51-49 sona erdi. Son çeyrekte iyi savunma yapan Anadolu Efes, maçı kopartmayı başardı. Anadolu Efes, önünüzdeki hafta Real Madrid'e konuk olacak.