Taiwo'dan itiraf Fener de istedi

Taiwo, "F.Bahçe'den sonra Bursa teklif edince bunu değerlendirdim. Benim için daha uygun olanı seçtim. Yaşam tarzıma daha uygundu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2013 Güncelleme 01 Kasım 2013, 00:00
Taiwo’dan itiraf  Fener de istedi

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'un Nijeryalı sol beki Taiwo, Türkiye'de Bursaspor dışında Fenerbahçe'den de teklif aldığını ancak tercihini Yeşil-Beyazlı kulüpten yana kullandığını söyledi. Taiwo, F.Bahçe'nin teklifi ulaştığında kendisini biraz gergin hissettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

HAYAT TARZIMA DAHA UYGUN
"Fenerbahçe'den de teklif almıştım ama Bursaspor'u tercih ettim. Çünkü etrafında çok insan bulunan kulüplerde her zaman gergin bir ortam olabilir. Belki futbolcu olarak bunlar zaman zaman en iyi performansınızı ortaya koymanıza engel olabilir. Uzun süre Fransa'da oynadım. Oradaki kulübümde, yaşadığım şehirde kendimi evimde gibi hissediyordum. Dolayısıyla gideceğim şehirde biraz daha az baskı hissedecek olmam benim için gerçekten çok önemliydi. Bursaspor'un teklifi geldiğinde bu benim için çok uygun bir teklifti. Ben de burayı değerlendirdim. Bence onların yaptığı tekliften çok çok daha benim yaşam tarzıma uygun bir teklifti buradaki teklif. Her iki teklif de hemen hemen aynı zamanda oldu. Bursaspor'un teklifine çok yakındım dolayısıyla başka bir teklifi değerlendirmedim."