Daum rotayı belirledi: Seri yapmalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Daum, "Konyaspor'u yenerek Kayseri maçıyla başlayan seriyi sürdürmeliyiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2013 Güncelleme 25 Ekim 2013, 00:11
Daum rotayı belirledi: Seri yapmalıyız

İÇİNDEKİLER

Bursaspor Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde Christoph Daum gözeteminde gerçekleştirilen antrenman Alman teknik adamın futbolcularıyla yaptığı toplantı dolayısıyla 30 dakika geç başladı. Sakatlığı süren Ozan İpek dışında antrenman tam kadro gerçekleştirildi.

İYİ HAVA YAKALAMALIYIZ
Bursaspor Teknik Direktörü Daum Konyaspor'u yenerek Kayserispor maçıyla başlayan seriyi sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Bursaspor'un tek hedefi zirveye yükselmektir. Bunun için Konyaspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. Konyaspor ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Özellikle forvetleri etkili. Onlara karşı deplasmanda oynayacak olmamız elbette bir dezavantaj. Ancak biz bu maça çok iyi hazırlandık. Ligde iyi bir hava yakalayarak süratle yukarı tırmanmak istiyoruz. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Futbolcularıma çok güveniyorum" dedi.

TAKTİK İDMANI YAPTILAR
Bursaspor Daum yönetiminde taktik ağırlıklı bir program uyguladı. Sakatlığı süren Ozan İpek çalışmaya katılmadı. Yaklaşık 2 saat süren idmana ısınma hareketleriyle başlayan Yeşil- Beyazlı oyuncular daha sonra iki gruba ayrılarak yarı sahada hücum ve savunmaya yönelik çalışma yaptı.