Aslantepe'de kritik gece!

Cimbom, Fatih Terim'siz ilk maçına bu akşam TT Arena'da Rizespor önünde çıkacak. Taraftarların Aysal'a göstereceği tepki ve Terim'in maça gelip gelmeyeceği merak konusu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2013 Güncelleme 28 Eylül 2013, 01:09
Aslantepe’de kritik gece!

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim'in görevden alınmasıyla adeta şoka giren Galatasaray bu akşam TT Arena'da çok kritik bir maça çıkacak... Sarı- Kırmızılılar, İmparator'suz ilk sınavında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

SAAT 19.00'DA
Saat 19.00'da başlayacak zorlu maçı Ali Palabıyık yönetecek... Geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanında aldığı galibiyetle hayata dönen Sarı-Kırmızılılar'ın Rize önünde sergileyeceği futbol ve alacağı sonuç merakla bekleniyor.

TERİM BELİRSİZ!
Ayrıca tribünlerin Başkan Ünal Aysal'a reaksiyonu da merak edilen bir başka konu... Fatih Terim'in stada gelip gelmeyeceği de henüz netleşmedi.

EBOUE YiNE TRiBÜNDE
Real Madrid maçında yaptığı hatalar nedeniyle Beşiktaş derbisinde kadroya giremeyen Eboue'ye bugün de forma yok!.. Fildişili yıldız yabancı kontenjanı nedeniyle Rize maçını tribünden izlemek zorunda kalacak.

TARAFTAR&FORMA İÇİN KAZANMAMIZ LAZIM
Terim operasyonu sonrasında takım içindeki sorumluluğu daha da artan Didier Drogba dünkü idman öncesinde arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Yaşananların herkesi üzüğünü söyleyen Fildişili yıldız, "Fakat taraftarımız ve formamız için kazanmak zorundayız" dedi.