En ciddi sınav PSV Eindhoven

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2013 Güncelleme 15 Temmuz 2013, 02:49
En ciddi sınav PSV Eindhoven

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal hazırlık maçlarının kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca özellikle 24 Temmuz'da PSV ile oynayacağımız maç takımı test etme açısından çok önemli. Bu maç yeni sezon için bize önemli sinyaller verecek. Her geçen gün daha iyi olacağız" dedi.

SALİH UÇAN YENİDEN HAYATA DÖNDÜ
Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, "Kesinlikle seni göndermeyeceğiz" sözü Salih'i kendine getirdi. Genç oyuncu bu sözlerle moral buldu.

KAMP MÜKEMMEL GEÇİYOR
F.Bahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel kampın mükemmel geçtiğini söyledi. Tecrübeli eldiven, "Bomba gibi geliyoruz" dedi.

ORHAN ŞAM'A KAPIMIZ AÇIK
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kasımpaşa'nın sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı Orhan Şam'a sahip çıktı. Yıldırım, "Parası neyse ödeyelim.
Orhan gelsin eski sözleşmesiyle F.Bahçe forması giymeye devam etsin" dedi.

ERKAN&VEYSEL İÇİN YENİ TEKLİF
Fenerbahçe Yönetimi, Eskişehirspor'un 2 yıldızı Erkan Zengin ve Veysel için yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi. 2 futbolcuyu da Ersun Yanal'ın takımda görmeyi çok istediği gelen bilgiler arasında.

STOCH TAKIMDAN AYRILMIYOR
F.Bahçe'nin Slovak yıldızı Stoch, Al Jazeera Abu Dhabi kulübünün yaptığı teklifi kabul etmedi. Yıldız oyuncu, "F,Bahçe'den ayrılmayı hiç düşünmüyorum" dedi.