Provokasyon polemiği

Fenerbahçeli Webo ile Galatasaraylı Elmander, karşılaşma sonrası karşılıklı olarak birbirlerine provokasyon suçlamasında bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2013 Güncelleme 13 Mayıs 2013, 02:42
Provokasyon polemiği

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray'ın mücadelesinde gerginlik bir an düşmezken iki takım oyuncuları da karşılaşma sonrası birbirlerini suçlarken F.Bahçeli Webo ve Galatasaraylı Elmander'in demeçleri dikkatleri çekti.

WEBO: YERDE YATTILAR!
Fenerbahçe'nin 2 golüne imza atarak galibiyette büyük pay sahibi olan Pierre Webo, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaraylı futbolcular maç boyunca yerde kaldı. En ufak harekette kendilerini yere bıraktılar. Provoke etmeye çalıştılar" dedi.

SİNİRLERİNİ ANLAYAMADIM
Galatasaraylı Elmander ise, "Bizim stadımızda asla böyle olaylar yaşanmıyor. Fenerbahçeli futbolcuların bu kadar agresif ve sinirli olmalarına bir anlam veremiyorum. Her mücadeleden sonra tekme attılar. Galatasaray taraftarının ne kadar kaliteli olduğunu anladık" ifadelerini kullandı.

KUTLAMAYA BÜYÜK TEPKİ
Öte yandan Fenerbahçe camiası Sarı- Kırmızılı oyuncuların maç sonu saha ortasında yaşadığı sevince tepki gösterdi. Sarı-Lacivertliler, bu durumu tahrik olarak niteledi.

FENERBAHÇE'YE COŞKULU KARŞILAMA
Fenerbahçeli taraftarlar ezeli rakipleri Galatasaray'ı yenen takımlarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde coşkulu bir şekilde karşıladı.

GALATASARAY OTOBÜSÜNE SALDIRILDI
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi karşılaşmasındaki gerginlik maç sonuna da yansıdı. bir grup taraftar, Sarı-Kırmızılı takımın otobüsüne yanıcı madde ve şişe fırlattı. otobüs, güvenlik amacıyla polis tarafından durdurulurken kası süreli bu tedbirin ardından Galatasaray kafilesi yoluna devam etti.