Cimbom'dan çılgın proje

İtalyan basını Galatasaray'ın hedefinin tıpkı Real Madrid gibi yeni yıldızları kadroya katarak devleşmek olduğunu öne sürdü. Gazeteler, "Son yıllarda Melo, Muslera, Drogba, Sneijder gibi süper isimleri alan Galatasaray'ın yeni hedefi Robben, Kolo Toure ve Higuain" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2013 Güncelleme 05 Mayıs 2013, 01:11
Cimbom’dan çılgın proje

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan ve gelecek sezon için planlarını yapmaya başlayan Galatasaray için çarpıcı bir iddia İtalyan basınından geldi. Çizme basını Sarı-Kırmızılı takımın Başkan Ünal Aysal'la birlikte yükselişe geçtiğini öne sürerek, "Aysal'ın projesi tıpkı Real Madrid gibi yeni yıldızları kadroya katarak devleşmek" dedi. Gazeteler Sarı-Kırmızılı takım için, 'Galatasaracticos' ifadesini kullanarak, "Galatasaray'ın transfer listesinde Arjen Robben, Kolo Toure ve Gonzalo Higuain gibi süper yıldızlar var. Rus işadamları ve Arap şeyhlerinin dışında artık yeni bir ekonomik süper güç ortaya çıkmaya başladı. Sarı-Kırmızılı takım üst düzey oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Hiçbir şey olmuyormuş gibi davranmak gereksiz. G.Saray büyümeye başladı. Son döneme kadar Türk takımı Avrupa'da sorun yaşayan ya da altın bir emeklilik kovalayan oyuncuların durağıydı. Son yıllarda Melo, Muslera, Eboue alındı. Asıl patlama Drogba ve Sneijder'in transferiyle gerçekleşti" dedi.

GELECEK SEZON BÜYÜK PLANLAR YAPILIYOR
Gazeteler G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselerek yolu açtığını öne sürerek, "Ancak en iyisini daha göstermediler. Proje bununla bitmedi. Gelecek sezon için büyük planlar yapıyorlar. Kaynakları son yıllarda kısıtlıydı. Yeni statla birlikte rahatladılar. Çok büyük hedefleri var" görüşünü savundu.

HAZNEDAROĞLU: ROBBEN GELEBİLİR
Galatasaraylı yönetici Semih Haznedaroğlu transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Robben için, "Robben önemli biri. Yaşı da ilerledi. Dolayısıyla bize gelebilir. Vatandaşı Sneijder'in de bizde olması bu konuda etkili olabilir" diye konuştu.