Hıncal Uluç: Aykut Kocaman suç işliyor!

Hıncal Uluç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı sert bir dille eleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2013 Güncelleme 22 Nisan 2013, 19:13
Hıncal Uluç: Aykut Kocaman suç işliyor!

İÇİNDEKİLER

"Aykut Kocaman'ın yaptığı ayıp ve aynı zamanda suç. Geçen yıl Şükrü Saracoğlu'nda olanları bütün Türkiye izledi. Bağdat Caddesi yangın yerine döndü. O gece büyük faciaların olmayışı tamamen şans eseriydi. Benzincide yangın çıkardılar. Havaya uçsa neler olurdu?

Böyle bir ortamı bile bile Aykut'un hiçbir şey söylemeden, çok çirkin imalarla Saracoğlu'ndaki karşılaşmaya iki hafta kala böyle konuşması korkunç bir şey. Türkiye Cumhuriyeti'nin savcıları ortada bir sporda şiddet yasası ve geçen seneki Saracoğlu örneği varken böyle bir konuşmayı nasıl değerlendiriyorlar merak ediyorum. Bu işin suç tarafı.

İkincisi dünyanın en ayıp konuşması "Ben neler biliyorum ama şimdi konuşmuyorum". "Ben Aykut hakkında bildiklerimi şimdi söylesem Kadıköy'de sokağa çıkabilir mi Aykut?" desem ve sussam şimdi acaba ne hisseder?

G.SARAY MAĞLUBİYETLERİ SÜRPRİZ OLMAZ
Matematik olarak iş bitmiş değil. Futbol ihtimal hesapları. İki takımın geri kalan rakipleri ve gücünü mukayese ettiğimizde G.Saray yolun yarısını geçmiş gözüküyor. Bu futbol tarzı ve savunması ile G.Saray'ı yenemeyecek takım yok. Hiçbir G.Saray mağlubiyeti benim için sürpriz olmaz, ama dört tane arka arkaya mağlubiyet olur mu? O zor..."