Aybaba'nın kızına şişe attılar

Beşiktaş-Antalya maçında yaşanan olay futbolseverleri yaraladı. Fanatikler, Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'ya şişe fırlattı, neyse ki korkulan olmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2013 Güncelleme 16 Nisan 2013, 01:05
Aybaba’nın kızına şişe attılar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş İnönü Stadı'nda büyük ayıp... Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba karşılaşmayı İnönü Stadı'nda bulunan locasından izlerken yanındaki locadan babası Samet Aybaba'ya ağır bir şekilde küfür edildi. Bu duruma sinirlenen ve tahammül edemeyen Gülşen Aybaba stattaki güvenlik personelini çağırarak yan locadan babasına küfür edenlerin uyarılmasını istedi. Güvenlik görevlileri gruba uyarılarda bulundu.

ŞİŞE GÜLŞEN AYBABA'YA GELMEDİ
Bu arada bir anda Samet Aybaba'ya küfür eden grup Gülşen Aybaba'ya şişe fırlattı. Ancak Samet Aybaba'nın kızına şişe isabet etmedi. Şişenin atıldığı locaya bir daha gelen güvenlik görevlileri şişeyi atan kişileri tespit etmeye çalıştı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ VAR
Gülşen Aybaba'nın durum karşısında ağladığı ve sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Öte yandan başta twitter olmak üzere sosyal medya olaya büyük tepki gösterdi. Genç bir bayana yapılan bu hareketin çok çirkin olduğu twitter'da vurgulandı.

BEŞİKTAŞ ZOR DA OLSA KAZANDI
Geçen hafta Bursaspor önünde aldığı 3-0'lık mağlubiyetle büyük bir şok yaşayan Beşiktaş, Antalyaspor'u zor da olsa yenerek lige yeniden sarıldı.

@eceayaz Samet ve gülşen aybaba ya yapılan saldırıyı esefle kınıyorum!!!!
@dogagezer Gülşen Aybaba'ya gerçekten şişe atıldıysa diyecek laf yok..
@cavusonur Bir F.Bahçeli olarak Gülşen Aybaba'ya şişe atanları ayıplıyorum