Dünyanın sonu mu geldi

Ibra'nın 25 metreden röveşatası, Bekir'in Marsilya'yı aynı şekilde avlaması... Melo'nun penaltı kurtarması ve Servet'in Messivari golü kıyamet alameti sayıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2012 Güncelleme 28 Kasım 2012, 01:37
Dünyanın sonu mu geldi

İÇİNDEKİLER

Sahalarda son dönemde yaşananlar, izleyicilere keyifli anlar yaşatırken şaşkınlıklarını da bir kat artırdı. Futbolseverler, inanılmaz goller ve kurtarışlar sonrası, "Mayaların kıyamet kehaneti gerçek olacak galiba" yorumlarında bulundu.

IBRA'YLA BAŞLADI!
Sahalardaki inanılmaz işler ilk olarak İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'le başladı. Yıldız, ülkesinin İngiltere ile yaptığı hazırlık maçında 25 metreden attığı inanılmaz röveşata golüyle herkesi kendine hayran bıraktı. Herşey bu golden sonra oldu...

SEN NEYMİŞSİN BEKİR!
Ardından Milan'lı Mexes'in Anderlecht'e attığı röveşata gelirken, F.Bahçeli Bekir'in Avrupa Ligi'ndeki Marsilya maçında hafızalardan silinmeyecek röveşatası kelimenin tam anlamıyla futbolseverlerin ağzını açık bıraktı.

MELO'DAN GEÇİT YOK!
Akıllara durgunluk veren bir başka olay ise Elazığ- G.Saray maçındaydı. Muslera yerine kaleye geçen Melo, rakibin penaltısını çıkartarak akıllara durgunluk verdi.

ALMEIDA'DAN BİR İLK
Bu sezon kafayla 7 gole imza atan Beşiktaşlı Almeida, Antalya maçında ilk kez ayakla gol atarak gol sayısını 8'e çıkardı. Son olarak önceki akşam Eskişehirli Servet Çetin'in Trabzonspor savunmasını ipe dizerek attığı gol Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Messi'vari anımsatırken izleyenler bu golü uzun süre hafızalarında tutacak.

BEKİR DEĞİL ARTIK BEKİROVİC
Bekir'in Marsilya'ya röveşatasına İbrahimovic göndermesi yapan taraftarlar, 'Bekirovic' lakabını taktı.

PITBULL'DU ' PANTER' OLDU...
G.Saray'ın 'Pitbull' lakaplı futbolcusu Melo, Elazığ'da kurtardığı penaltıdan sonra 'Panter' diye anılıyor.

ALMEIDA'DAN İLK KEZ AYAKLA GOL!
Bu sezon 8 golün 7'sini kafayla atan Almeida, Antalyaspor'a ayakla atarak bu sezon bir ilki (!) gerçekleştirdi.

BÖYLE BİR GOL BİR DAHA OLMAZ!
İbrahımovic'in İngiltere'ye 25 metreden röveşata golü akıllara durgunluk verdi.

TWİTTER NOTLARI
@biliyo muydunuz Bekir'in röveşatası ve Melo'nun penaltı kurtarmasından sonra Servet Çetin, 3 kişiyi çalımlayıp gol attı. (21 Aralık 2012'ye son 25 gün)
@thrtahiroglu Servet Çetin, yani Messi'nin Türk distribütörü, maçtan sonra attığı gole ithafen, "Mayalar are right! Kıyamet is coming!" ifadesini kullandı.
@easlanoglu Bekir'in röveşatasından sonra Servet Çetin'in de golünü gördükten sonra Mayalara sahiden inanmaya başladım.
@FBNIC39 Servet Çetin'in attığı golden sonra mayalara inanmaya başladım :( 21 Aralık artık çok yakın kalan zamanın tadını çıkartın :(
@sgulener Bu golü atan Servet Çetin'se mayalar da haklıdır...