Demirören'den şüper liste

Bir süredir sessiz kalan Trabzonspor da Demirören'i destekleme kararı aldı... Demirören'in listesinde başta Haldun Üstünel, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın olmak üzere Türk futbolunun yakından tanıdığı isimler var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2012 Güncelleme 26 Şubat 2012, 11:35
Demirören’den şüper liste

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için en güçlü aday olan ve yaklaşık 200 delegenin desteğini alan Yıldırım Demirören'in yönetim listesi şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz gün Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel'e teklif götüren ve kendisinden olumlu yanıt alan Yıldırım Demirören Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu'yu da uzun uğraşlardan sonra ekibine katmayı başardı. Demirören M.Ali Aydınlar yönetiminden ise Mehmet Baykan, Arif Koşar ve Hakan Kanık'ı da listesine aldı.

TRABZON, 'DEMİRÖREN' DEDİ
Beşiktaş yönetiminde birlikte görev yaptığı Cengiz Zülfikaroğlu'nu da ekibine katmayı başaran Demirören'in listesinde ayrıca Neşet Yalçın, Servet Yardımcı, Ufuk Özerten, Muzaffer Oflaz ve Serdar Güzelaydın da yer alıyor. Bu arada yeni gelişme de Trabzon cephesinde yaşandı. Başkanın dışında Coşkun Çebi, Hasan Şener, Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Recep Denizer ve Yılmaz Büyükaydın'dan oluşan Trabzonspor delegeleri Demirören'e destek verme kararı aldı.

iŞTE DEMiRÖREN'iN YÖNETİM LİSTESİ
1- HALDUN ÜSTÜNEL
2- MAHMUT USLU
3-NEŞET YALÇIN
4-SERVET YARDIMCI
5- ARİF KOŞAR
6- MEHMET BAYKAN
7- HAKAN KANIK
8- UFUK ÖZERTEN
9-CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU
10- MUZAFFER OFLAZ
11-SERDAR GÜZELAYDIN