İşte Panzer'in şifresi

Bugünkü rakibimiz Panzer 60. dakikadan sonra oyundan düşüyor. Ay-Yıldızlı ekibimiz soyunma odasına en azından beraberlikle girdiği takdirde Almanya'yı yenme şansına sahip

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2011 Güncelleme 07 Ekim 2011, 00:00
İşte Panzer’in şifresi

İÇİNDEKİLER

Milli Takımımız bugün dünya devi Almanya'yı ağırlıyor. Grubumuzda bugüne kadar puan kaybı yaşamayan Panzer karşılaşma öncesi spor otoritelerinin tartışmasız favorisi durumunda. Ancak Almanya ne kadar güçlü olsa da onların da bir zayıf yönü bulunuyor.

2.DEVRE DEFANS ÇÖKÜYOR
Bu yıl oynadığı 4'ü resmi 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan rakibimiz kalesinde tam 12 gol gördü. Panzer oynadığı 9 maçtan sadece 1'inde gol yemedi. Forvette öldürücü silahları olan Almanya savunmada o kadar etkili bir görüntü vermedi. Löw'ün takımı kalesinde gördüğü 12 golün 11'ini karşılaşmaların 2. yarısında yedi. Bir başka deyişle Almanya maçların ilk yarısında savunmada başarılı ama ikinci devre bu istikrarını koruyamıyor. Veriler bunu açık bir şekilde gösteriyor.

SADECE AVUSTURYA'DAN YEDİ
Panzer sadece Avusturya ile oynadığı maçta 42. dakikada gol yedi. Onun dışında kazandığı maçların çok büyük bölümünde ilk yarıda etkili bir futbol oynayarak sonuca gidiyor. 2. yarıda ise özellikle 60. dakikadan sonra yorulup kalesinde goller görüyor. Almanya Polonya karşısında 55 ve 90, Brezilya önünde 71 ve 90+2, Azerbaycan karşısında 89, Avustralya önünde 61 ve 64, İtalya karşısında da 81. dakikada gol yedi.

ANAHTAR BELLİ
Bu rakamlara göre A Milli Takım için galibiyetin anahtarı soyunma odasına en azından bir beraberlikle girmekten geçiyor.