Sultanlar gibi döndüler

Türkiye'ye dönüşte uçağa binerken 10. Yıl Marşı'nı söyleyen Filenin Sultanlarının mutluluğu görülmeye değerdi. Antrenör Motta, "Yükselişimizi bütün Avrupa takip ediyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2011 Güncelleme 04 Ekim 2011, 00:00
Sultanlar gibi döndüler

İÇİNDEKİLER

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 3. olarak bronz madalya kazanan Filenin Sultanları'nın İstanbul'a dönüş yolculuğu tek kelimeyle muhteşemdi. Uçağa 10. Yıl Marşı'nı söyleyerek binen voleybolcularımızın bu görkemli coşkusu yolculuk boyunca devam etti. Millilerimiz dün basın mensuplarının karşısına geçti. Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, medyanın şampiyona süresince kadın takımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

WILD CARD BİZİM HAKKIMIZ
Karabıyık milil takımın Kasım ayında Japonya'da düzenlenecek Dünya Kupası organizasyonuna katılabilmesi için "Wild Card"a ihtiyacının olduğunu belirtti. Kupada yer almak istediklerini kaydeden Karabıyık, "Wild Card kural dışı davetiye anlamına geliyor. Herhangi bir kuralı yok. Avrupa şampiyonası parametre olarak kulanılacaksa eğer, bu kesinlikle bizim hakkımız" dedi.

YÜKSELEN TREND TÜRKİYE
Milli Takım Teknik Direktörü Motta, Türk voleybolunun yükselişinin Avrupa'da dikkatle takip edildiğini söyledi. Brezilyalı teknik adam, "Hem kulüpler bazında hem de milli takım düzeyince Türkiye voleybolun yükselen trendidir" ifadesini kullandı.

UÇAKTA ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİLER
Filenin Sultanları ellerinde bayraklarla marş söyleyerek uçağın kalkmasını beklediler. Turnuvanın en skorer ismi olan Neslihan, "3.'lük maçını savaşarak kazandık. Bizim turnuva boyunca sahadaki karakterimiz de zaten buydu" dedi.

İLK KUTLAYAN BAŞKAN OLDU
Kaptan Esra Gümüş için uçakta doğum günü partisi düzenlendi. Esra'yı ilk kutlayan Federasyon Başkanı Ünal Karabıyık oldu.

SIRADA ALTIN VAR
!
Avrupa Şampiyonası'nda 2. kez madalya kazanan millilerimiz, "Bu daha başlangıç. Hedefimiz bir sonraki turnuvada şampiyon olmak. Çünkü bu takım çok genç" dediler.