Üzülme Sultanım

Tie-break setine 3-0 önde başladık. Yeni bir destan derken, başaramadık

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2011 Güncelleme 02 Ekim 2011, 02:57
Üzülme Sultanım

İÇİNDEKİLER

İtalya' yı evinde deviren, dünya şampiyonu Rusya'ya set vermeyen Ay- Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan'a 5. sette kaybetti.

İtalya ve Sırbistan'ın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Voleybol Şampiyonası'na yarı finalde veda ettik. Yarı finalde ev sahibi Sırbistan ile karşılaşan Filenin Sultanları, rakibine tie-break setleri sonucunda 3-2 kaybetti. Türkiye, bugün bronz madalya için mücadele edecek.

İLK SETTE SADECE 10 SAYI!
İlk sete kötü başlayan Sultanlar, hücumda hiçbir varlık gösteremedi ve bu seti 25-10 kaybetti. İkinci sette toparlansak da Sırbistan'ın etkili silahlarına önlem alamadık ve ev sahibi ekip, 25-22 ile setlerde 2-0 öne geçti. Sırplar için herşey bitmişti... 'Maçı aldık' havasında olan Sıplar'a, Sultanlar'dan tokat gibi cevap geldi... 3. sete Neslihan'ın etkili smaçlarıyla başlayan Ay-Yıldızlılar, bu seti 25-23 kazanarak maça ortak oldu. Sırplar panikledi... Oyuncularımıza bir türlü önlem alamıyorlardı. Tıpkı 3. sette olduğu gibi 4. seti de aynı skorla kazanarak işi tie-break setine taşıdık.

SIRPLAR'A HEP ŞANS TOPU!
Son sete 3-0 önde başladık. 'Tamam yeni bir destan daha geliyor' dedik... Olmadı... Şans topları setin sonlarında hep Sırplar'dan yanaydı. 15-12'lik skorla seti ve maçı kaybettik. Bugün İtalya ile 16.00'da 3.'lük maçı oynayacağız.

BİR GÖRÜŞ
CENGİZ TOKGÖZ
BU COACH İLE BURAYA KADAR
Filenin Sultanları, bir maçta daha coach yüzünden üzüldü. Ancak bu arada Sırbistan'da sırp milli takımına salonu dar etmek de güzel bir şey. Neden Coach? Bundan önceki kötü maçlarda oyuncu değiştirmemeyi huy edinen Motta, Sırbistan maçında da Polen'i değil, Güldeniz'i oyuna almalıydı. Takımımıza alkışlar...