Mesafeli kaliteli

Futbol Federasyonu'nun 39. başkanlığına seçilecek olan Mehmet Ali Aydınlar,“Mesafeli ve kaliteli olacağız. Futbolu ileriye taşıyacağız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2011 Güncelleme 29 Haziran 2011, 02:16
Mesafeli kaliteli

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunda önemli gün... Futbol Federasyonu'nun 39. başkanını seçmek için bugün sandığa gidilecek. Sheraton Ankara Otel'de yapılacak Genel Kurul saat 11.00'de başlıyor. Öncelikle eski yönetimin ibrası gerçekleştirilecek ardından da adaylar konuşma yapacak. Bunun sonucunda yeni yönetim için oy verilecek.

KURUMSAL BİR KİMLİK OLACAĞIZ
Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Ali Aydınlar dün bir basın toplantısı düzenledi. Aydınlar yönetim kurulu aday listesinde yer alacak isimleri tanıtırken projelerini de anlattı. Türk futbolunda farklı işler yapmak için göreve talip olduklarını vurgulayan Aydınlar, "Türk futbolunda ciddi kalite getirecek, futboldaki anlayışı değiştirecek ve daha ileriye taşıyacak, geleceğe yatırım yapacak vizyonla ve tamamen kurumsal bir kimlikle bu federasyonu yöneteceğiz" dedi.

MHK BAŞKANI NAMOĞLU OLACAK
Mesafeli ve kaliteli olmayı ilke edineceklerini vurgulayan Aydınlar yabancı oyuncu sayısıyla ilgili olarak, "Ben yabancı sayısı serbest kalacak diye bir açıklamada bulunmadım. Kulüplerin sorunları bizim sorunumuz. Ben bu konuyu masaya yatıracağımızı, tarafların görüşlerini alacağımızı bu konuda hem kulüpleri hem de Türk futboluna faydalı olacak bir sistemi gündemimize getireceğimizi söyledim" diye konuştu. Aydınlar yönetim listesini oluştururken kimseyle pazarlık yapmadığını vurgulayarak, "Hepsini farklı özelliklerinden dolayı listeme aldım" ifadesini kullandı.

SPOR TOTO DOĞRU YAPMADI
Aydınlar Spor Toto Teşkilatı'nın gazetelerde yer alan ilanını eleştirdi. Aydınlar, "Bu ilanı çok şık bulmadım. Herkes kendi işini yaparsa daha doğru olur. Herkes önündeki tabağa bakmalı" ifadesini kullandı.

MHK BAŞKANI NAMOĞLU OLACAK
Mehmet Ali Aydınlar basın toplantısında MHK Başkanı'nın Yusuf Namoğlu, Tahkim Kurulu'nun yeni başkanının da Hasan Gerçeker olacağını açıkladı

TANMAN'I DA LİSTESİNE ALDI
Aydınlar'ın listesinde Göksel Gümüşdağ ve Lütfi Arıboğan dışında Hüsnü Güreli, Cüneyt Tanman, Arif Koşar, Erhan Kamışlı, Kemal Olgaç, Servet Yardımcı, M.Akif Üstündağ, Önder Karaduman gibi isimler de var.