Cimbom'un Ocak bombası

Bulgar basını: Sarı-kırmızılılar, Bulgaristan Ligi'nde attığı 14 golle gol krallığına koşan Fransız forvet Garra Dembele ile ilgileniyor...

Giriş Tarihi 27 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 17:49
Cimbom’un Ocak bombası

İÇİNDEKİLER

Mario Jardel önerdi
Bulgaristan'ın Standart gazetesi önemli bir iddiada bulundu. Gazete, Galatasaray'ın Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden Levski Sofya'da forma giyen Fransız golcü Garra Dembele ile ilgilendiğini yazdı. Haberde, Levski'nin, Litex ile oynadığı maçta Türk, Polonyalı ve Rus menajerlerin 24 yaşındaki yıldızı takibe aldıkları belirtildi. Bulgar ekibi Cherno More Varna'da forma giyen eski Galatasaraylı Mario Jardel'in de Dembele'yi Türk dostalarına önerdiği ifade edildi.

CSKA da takibe aldı
Bu sezon 11 maç geride kalırken attığı 14 golle dikkat çeken 1.86 boyundaki golcü futbolcu, gol krallığında lider durumda. Mali asıllı forvet, geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor'un gündemine gelmişti. Ruz temsilcisi CSKA Moskova'nın da takibe aldığı Dembele, şu ana kadar Auxerre, Istres, AGF, Pierikos ve Lokomotiv Plovdiv takımlarında oynadı. 24 yaşındaki forvet, Fransa U-18 takımında 26 karşılaşmada forma giyerken, 2 gol atma başarısı da gösterdi.