Son forvet adayı İngiltere'den

Siyah-Beyazlı yönetim Aston Villa'da forma giyen eski golcüsü için İngiliz kulübüyle masaya oturmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2010 Güncelleme 12 Ekim 2010, 09:58
Son forvet adayı İngiltere’den

İÇİNDEKİLER

Kartal'ın Carew aşkı dinmiyor... Sezon başında adı golcü transferinde geçen ancak yönetimin ciddi bir adım atamaması nedeniyle gerçekleşemeyen Norveçli futbolcu için yeni bir adım atılacak. Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı'nın bu konuda Başkan Yıldırım Demirören'den de onay aldığı öğrenildi.

OCAK'TA BİTEBİLİR
Golcü futbolcunun sezon sonunda Aston Villa ile sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle harekete geçen Serdar Adalı Carew'i öncelikle Ocak ayında bitirmeyi planlıyor. İngiliz kulübüyle anlaşma sağlanamazsa John Carew sezon sonunda bonservis ücreti ödenmeden transfer edilecek.

SCHUSTER DE İSTİYOR
Ocak ayında Fink'i göndermeyi planlayan yönetim Carew'i alarak forvetteki sorunu çözmeyi planlıyor. Teknik Direktör Schuster'in de Norveçli yıldızı istediği belirlendi. Daha önce Beşiktaş forması giydiği için bir uyum sorunu yaşanmayacağı düşünülen Carew'le menajeri aracılığıyla bir görüşme yapıldığı ve olumlu cevap alındığı bildirildi.

VOLKAN DA LİSTEDE

Beşiktaş Yönetimi Carew dışında Volkan Şen'i de renklerine bağlamayı planlıyor. Kulübüyle sorunlar yaşayan Yeşil-Beyazlı oyuncu için düğmeye basmayı planlayan yöneticiler bu futbolcunun durumu netleştikten sonra görüşmelere başlayacak.