Nunez bitiyor

Stepanov'u alan, Fink'i bitirmeye çalışan Timsahlar Arjantinli golcüyü de getiriyor. İndepentiente'nin 25 yaşındaki yıldızı cuma imza atabilir

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 02 Ağustos 2010, 09:10
Nunez bitiyor

İÇİNDEKİLER

Milan Stepanov ile savunmasını güçlendiren Bursaspor, aradığı forveti de Arjantin'de buldu. İndepentiente takımının 25 yaşındaki golcüsü Nunez ile her konuda anlaşıldı. Arjantin ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Leonel Jorge Nunez'in cuma günü Bursa'ya gelerek imza atacağı belirtildi. Arjantin'de 57 maçta 18 gol atan 1.85'lik golcü başarısız bir Yunanistan macerası da yaşadı. İndepentiente'nin hocası Daniel Garnero transferin bittiğini 'mdzol.com' adlı siteye açıkladı. Garnero, Türkiye en iyi oyuncumuzu aldı. Umarım çabuk adapte olur" dedi.

UZUN SÜRE İZLEDİ
Nunez'in Bursaspor'a gittiği haberini İspanyol basını da verdi. Deportes gazetesi internet sitesinde, "Son detaylar görüşülüyor. Türkiye Şampiyonu, Devler Ligi için kadrosunu güçlendiriyor" yorumunu yaptı. Güçlü fiziği, kafa toplarındaki üstünlüğü ile tanınan Nunez, 2007-2008 sezonunda Yunanistan ekibi Olympiakos'ta 20 maçta forma giydi, 4 gole imza attı. Arjantinli golcü Olympiakos ile çıktığı 3 Şampiyonlar Ligi maçında ise fileleri havalandırmayı başaramadı. Nunez'i tekrin direktör Ertuğrul Sağlam'ın uzun süredir takip ettiği ve transferin bitirilmesi için yönetimden, gereken fedakarlığın yapılmasını istediği öğrenildi.