Milli duruş

İsrail'le aynı günlerde kurulan ve yayın ilkelerinde 'İsrail çıkarlarını korumak' maddesi olan Aydın Doğan'ın medyası yine 'kaos' yayınları yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 01:21
Milli duruş

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Savcı Selim Kiraz'ın terör örgütü tarafından katledilmesine tepki göstermeyen siyasilere ve olay ile ilgili haberlerinde sorumsuz davranan medya kurumlarına yüklendi. "Bu konuda siyasi partiler milli yaklaşımı ortaya koymazsa ne zaman milli duruş ortaya koyacaklar" diyen Erdoğan, medyanın da ilk andan itibaren terör örgütünün servis ettiği fotoğrafların yayınlanması gayreti içine girdiğini vurguladı. "Bu görüntüleri yayınlayarak ne elde edeceksiniz neyi kazanacaksınız. Bu insani, vicdani değildir" diye konuştu. Bunu yapanların El-Kaide ve DAEŞ'e konuşanlardan farkı olmadığını söyledi.

CÜBBELİLER BAL GİBİ ARANIR
Romanya ziyaretini yarıda kesip İstanbul'a dönen Erdoğan, Savcı Kiraz'ın evine taziye ziyaretinde bulundu. 1 saatlik ziyaretin ardından çıkışta taziye çadırında bulunan vatandaşlara hitap Cumhurbaşkanı, "Efendim, bunlar cübbeli, cübbeli aranmaz. Hayır, adliyeye girişte bal gibi aranır diyeceğiz ve bunun tedbirlerini alacağız. Gün birlik günüdür. Adeta bir milli duruşun olması gereken gündür" dedi.

Mehmet Ali BERBER