Zeybekci Paşa tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2012 Güncelleme 25 Eylül 2012, 00:00
Zeybekci Paşa tutuklandı

İÇİNDEKİLER

Balyoz davasında 16 yıl hapse mahkum olan Tümgeneral Atilla Özler, dün İstanbul Adliyesi Sarayı'na giderek teslim oldu. 30 Ağustos resepsiyonunda oynadığı "zeybekle" dikkat çeken Özler, cezaevine konuldu. Böylece hakkında yakalama kararı çıkartılan 68 askerden 17'si tutuklandı. Balyoz davasındaki tutuklu sayısı ise 272 oldu. Ayrıca Koramiral Abdullah Can Erenoğlu ile emekli Korgeneral Nejat Bek'in de aralarında bulunduğu 33 sanık, kararı temyiz edeceklerine ilişkin dilekçelerini mahkemeye sundu

'BİZİ SIRTIMIZDAN HANCERLEDİ'
16 yıl hapis cezası verilen emekli Tümamiral Mücahit Şişlioğlu'nun eşi Yeşim Şişlioğlu dün Ergenekon davasını izledi. Şişlioğlu, Genelkurmay eski Bakanı Hilmi Özkök'ü eleştirdi. Şişlioğlu, "Bir savaş durumunda eşim, Özkök için canını verirdi. Ama Özkök, bizi yalnız bırakarak sırtımızdan hançerlemiştir" dedi.

MAHKEME BAŞKANI: BASKI GÖRMEDİM
Balyoz davasında verdiği kararla Türkiye'nin gündemine oturan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Başkanı Ömer Diken ilk kez konuştu. Diken, "Karar aşamasında kimseden baskı görmedim. Bu mümkün değil" dedi. Bu arada Diken ile birlikte mahkeme heyetinin korumaları arttırıldı.


Veli SARIBOĞA - Mustafa KAYA - Fatih ULAŞ