Zenginliğin simgesi çiğ köfte

Türkbükü’nde lahmacun-ayran out, çiğ köfte ile şampanya in oldu! Maça Kızı’ndaki çiğ köfte partileri ise her isteyene değil sadece VIP müşterilere düzenleniyor!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2016 Güncelleme 07 Temmuz 2016, 00:00
Zenginliğin simgesi çiğ köfte

İÇİNDEKİLER

Bodrum plajlarındaki 'lahmacun' partileri, 2016 yazında yerini 'çiğ köfte' partilerine bıraktı! Türkbükü Maça Kızı'nda bu sezon tanesi 68 liraya satılan lahmacundan yemek, artık o kadar da gösterişli değil... Mekanın zengin müdavimleri, lahmacuna alternatif olarak çiğ köfteyi buldu. Maça Kızı'nın mönüsünde olmayan çiğ köfte, VIP müşteriler istediği takdirde paket servis yöntemiyle mekana getirtiliyor.


Geçtiğimiz yılda Bodrum'daki Maça Kızı'nda 'kazık' lahmacunu yemek, zenginliğin simgesiydi. Aralarında modacı Hakan Akkaya'nın da olduğu birçok ünlü isim, Türkbükü'nde lahmacun yiyip yanında da şampanya içerek şov yapıyordu!

YANINDA ŞAMPANYA!
VIP müşterisinin kişi sayısına göre dışarıdan sipariş edilen çiğ köfteler, plaja servis ediliyor. Ancak her isteyen çiğ köfte yiyemiyor. 'Hizmet', sadece Maça Kızı'nın müdavimleri yani mekana yıllardır gidip yüklü hesap bırakan VIP müşterilere sunuluyor. Zenginliğin yeni simgesi olan çiğ köfteyi Maça Kızı'nda tüketenler yanında ise şampanya içerek yiyeceğe farklı bir yorum getirmiş...


Maça Kızı'na çiğ köfte getirten zengin müşteriler, yanında ise şişesi 350 ile 2 bin 500 lira arasında değişen şampanyalardan içmeyi tercih ediyor!