Tuğba'nın altın Türk'ü

Güzel oyuncu ve model Tuğba Melis Türk'ün aylardır kimliğini sakladığı sevgilisi Tolga Kumova çıktı... Hayatı bir başarı öyküsü olan Kumova, 84 milyon dolarlık servetiyle Avustralya'nın 40 yaş altı en zengin genç işadamları arasında 24. sırada.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2015 Güncelleme 27 Aralık 2015, 01:30
Tuğba’nın altın Türk’ü

İÇİNDEKİLER

Best Model of Turkey 2011'de kraliçe seçildikten sonra yıldızı parlayan Tuğba Melis Türk'ün gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Modelliği, oyunculuğu ve skandaldan uzak yaşantısıyla büyük beğeni toplayan 25 yaşındaki Türk, aylardır sevgilisiyle çektirdiği romantik fotoğrafları instagram hesabında paylaşıyordu. Herkes Tuğba Melis Türk'ün sevgilisinin kim olduğunu merak ederken gerçek ortaya çıktı.

DİBE VURDU, ZİRVEYE ÇIKTI
Güzel oyuncu, dün instagram'da sevgilisinin 'Tolga Kumova' olduğunu ilan etti. Yaklaşık 9 aydır Tuğba Melis Türk ile aşk yaşayan Kumova, Avustralya'da oldukça gözde bir isim. Deyim yerindeyse 'altın Türk' olan Tolga Kumova, Avustralya'da dünyaya gelmiş. Taksi şoförlüğü yapan bir babanın oğlu olan Kumova, zekası sayesinde genç yaşında büyük bir başarı elde etmiş. İlk olarak finans sektörüyle ilgilenen Tolga Kumova, burada maddi kayba uğrayınca ailesi evlerini satarak oğullarına destek vermiş. Kumova, iş hayatındaki bu dibe vuruş sürecini kısa sürede atlatmayı başarıp Avustralya'nın en başarılı işadamları arasına ismini yazdırdı.

MADENCİLİK SEKTÖRÜ...
Syrah isimli dev bir madencilik şirketinde yönetim kurulu üyesi olan başarılı işadamı, 2013 yılında Avustralya'nın '40 yaş altı en zengin işadamları' arasında 55. sırada yer aldı. Tolga Kumova, şirketinin 1 senede imza attığı büyük işler sayesinde 2014 yılında listede 24. sıraya yükseldi. Avustralya basınına göre Tolga Kumova'nın kişisel serveti ise 84 milyon dolar. Yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil eden genç işadamlarından biri olan 35 yaşındaki Kumova'nın yakın bir zamanda Tuğba Melis Türk ile evlenmek istediği de konuşuluyor.


Hayatını Avustralya'da sürdüren Tolga Kumova, güzel sevgilisi için sık sık İstanbul'a geliyor.

UZUN SÜRE SAKLADI
Güzel model, birkaç aydır Tolga Kumova ile romantik fotoğraflarını paylaşsa da sevgilisinin kim olduğunu ısrarla söylemekten kaçınıyordu. Tuğba Melis Türk, dün ise kuralını bozup sevgilisinin kimliğini herkese ilan etti.

ÖZGE GÜRCAN