Tatsız tesadüf

Eski aşıklar Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Bodrum'da pişti oldu. Yeni sevgilisiyle oturan Akın'ı gören Tatlıtuğ, mekan çıkışı oldukça gergindi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2015 Güncelleme 31 Ağustos 2015, 01:37
Tatsız tesadüf

İÇİNDEKİLER

Bir dönem yaşadıkları fırtınalı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra ilk kez aynı kareye girdi. İlişkilerini bitirdikten sonra dost kalmayı başaramayan eski sevgililer, önceki gün Gümüşlük'teki Melengeç Restaurant'ta tatsız bir tesadüf yaşadı.

10 METRE MESAFE
Azra Akın, akşam 21.00 civarında sevgilisi Atakan Koru ile mekana gitti. Kainat Güzeli ile aşkından 1 saat sonra da bu kez Kıvanç Tatlıtuğ, göründü. Arkadaşlarıyla mekana giden yakışıklı oyuncu, tıpkı Azra Akın gibi eski sevgilisini görmezlikten geldi. Aralarında 6-7 masalık bir mesafe olan eski aşıklardan mekanı ilk terk eden Akın oldu. Atakan Koru ile el ele mekandan çıkan güzel oyuncunun keyifli halleri dikkat çekti.

GAZETECİ KAÇIŞI
Azra Akın'dan yaklaşık 1 saat sonra mekanı terk eden Kıvanç Tatlıtuğ ise eski sevgilisinin aksine gergin tavırlarıyla dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu, 'tatsız tesadüf' ile ilgili sorular sorulmasın diye basın mensuplarını görünce "Arkadaşlar, iyi akşamlar. Arkadaşlarımı bekletmek istemiyorum" diyerek hızla gazetecilerin yanından uzaklaştı.

AZRA GÜLDÜ
Tatlıtuğ ile pişti olmayı umursamayan Azra Akın, sevgilisiyle mekandan el ele çıkarken hayli keyifliydi.



KIVANÇ GERİLDİ
Yakışıklı oyuncunun yüz ifadesi, yaşadığı piştiden duyduğu rahatsızlığın kanıtıydı.



UFUK ÖZCAN / BODRUM