Utandım

Russell Crowe 'Son Umut' filmini dün İstanbul'da da görücüye çıkardı. Ünlü yıldız, Çanakkale Savaşı'nda yaşananlara daha önce hiç Türkler'in tarafından bakmadığı için utandığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2014 Güncelleme 06 Aralık 2014, 02:05
Utandım

İÇİNDEKİLER

Oscar ödüllü Russell Crowe'un başrolü ve yönetmenliğini üstlendiği Olga Kurylenko, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gibi ünlü oyuncuların rol aldığı 'Son Umut' filmi, önceki gün basına gösterildi. Crowe, 'The Water Diviner'ın prömiyeri için gittiği Melbourne'daki sözleriyle olay yaratmıştı.

OLAY AÇIKLAMALAR

Ünlü yıldız, "Filmde asıl beni canlandıran, aynı anda hem ilham verici hem de özünde utanç verici olan şey, durumu bir dakika bile Türkler'in perspektifinden düşünmediğimi fark etmek oldu. Utandım" sözleriyle büyük ses getirdi. Filmin prömiyeri için İstanbul'a gelen Crowe, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde Olga Kurylenko, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

TELEFONLAR TOPLANDI

Soruları yanıtlayan Crowe, "Avustralya'da, savaş sırasında Türkler'in bizlere gösterdiği saygı onur veriyor. Her yıl 10 bine yakın Yeni Zelandalı, Çanakkale'ye ziyarete geliyor. Filmde de diğer bakış açısını görmek çok önemliydi" dedi. Basın toplantısı sırasında basın mensuplarının cep telefonlarının toplanması ise herkesi şaşırttı.

CEM YILMAZ ŞOV YAPTI

Cem Yılmaz, esprileriyle basın toplantısında şov yaptı. Kolundaki bilekliği Russell Crowe'un aldığını belirten Yılmaz, "Ona bir rol teklif etsem, 'Gladyatör dönüyor' olurdu. Ama film burada bir okey masasında geçiyor" diyerek herkesi güldürdü.