Megaborsa

Eylül'de Açıkhava'da 5 konser verecek olan Tarkan'ın biletleri tükenince uyanıklar devreye girdi. Megastar'ın 274 liralık konser bileti bin 250 liraya internette satışta

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2014 Güncelleme 25 Ağustos 2014, 01:53
Megaborsa

İÇİNDEKİLER

Tarkan; her sene olduğu gibi bu yıl da geleneğini bozmadı. 3, 4, 5, 7 ve 8 Eylül tarihlerinde Harbiye Açıkhava'da toplam 5 defa sahneye çıkacak olan olan Megastar'ın konser biletleri; biletix'ten satışa çıktığı ilk gün tükendi. Ünlü sanatçının konserine gösterilen ilgi ise şimdiden internette karaborsa oluşturdu. Biletleri satışa çıkar çıkmaz alan uyanıklar, 'sahibinden.com'da onlarca ilan verdi. 1. kategori olarak adlandırılan 'C blok' biletlerini, resmi satış sitesinden 274 liraya alan uyanıklar bu biletlere internette bin 250 lira olarak fiyat biçti.

HER ŞEYE ZAM YAPILIYOR!

Tanesi 574 liradan satışa sunulan protokol biletlerinin internetteki satış fiyatı ise bin 500 biraya çıktı! Bu arada Megastar'ın Açıkhava'daki konserinde; tuvaletlerden taksilere, köfte-ekmekten minderlere kadar her şeyin fiyatının diğer sanatçıların konser akşamlarına göre en az 2 kat daha pahalandığı biliniyor.

TAKSiTLE BiLE VAR

Ünlü şarkıcının konser biletlerini çıktığı ilk anda almayı başaran uyanıklar, 5 katı fiyata satışa sunduğu biletlere taksit imkanı da sunarak müşteri çekiyor.

PROTOKOL ÇILGINLIĞI

Megastar'ın biletix'te 574 liradan satışa sunulan ve çıktığı anda biten protokol biletlerinin tanesi; sahibinden.com'da bin 500 liradan satışa çıkmış durumda!

Özge GÜRCAN