Artık şen değil!

19 Mayıs'ta torunu Alp'in ölüm haberiyle sarsılan Ali Şen, önceki gün Türkbükü'ndeydi. Şen kahkahalarıyla Bodrum sahillerini inleten Ali Baba'nın eski halinden eser yoktu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2014 Güncelleme 18 Haziran 2014, 01:41
Artık şen değil!

İÇİNDEKİLER

Adı Bodrum'la özdeşleşen, hayatını sürdürdüğü Ege'nin incisine attığı kahkahalarıyla neşe saçan Ali Şen, torun acısını yaşadığı günden beri tebessüm dahi etmedi. 19 Mayıs'ta biricik torunu Alp Şen'i kaybetmenin derin acısıyla sarsılan ünlü işadamı, önceki gün Türkbükü'ndeydi.

AĞZINI BIÇAK AÇMADI
Uzun süredir çiftlik evinden dışarı adım atmayan Ali Şen, arkadaşlarının ısrarıyla Atılay Balık'a gitti. Eşi Bente Hanım'ın da kendisine eşlik ettiği Ali Şen, yaklaşık 2 saat oturduğu masada sadece birkaç kelime etti.

HAYLİ YORGUN VE BİTKİN
Herkesin yüzünü gülümseten şen kahkahalarına da torunuyla veda eden işadamının; son derece bitkin ve yorgun olduğu gözlendi. Alp Şen'i toprağa uğurladığı günden beri bir hayli de kilo verdiği gözlenen ünlü işadamı, tam 30 gündür de sakallarını kesmedi. Ali Şen, yemeğin ardından da eşiyle zodyağa binerek yine sessizce çiftlik evinin yolunu tuttu...

SAKALI KESMEDi
Tam 30 gün önce torununun acısıyla sarsılan Ali Şen'in; bir hayli zayıfladığı ve acı haberi aldığı andan beri sakallarını kesmediği gözlendi.

VATANDAŞTAN BAŞSAĞLIĞI
7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Ali Şen'i Türkbükü'nde gören vatandaşlar, işadamının yanına giderek kendisine taziye dileklerini sundu.

UFUK ÖZCAN