Ne dedin sen?

12 yıl önce Hande Ataizi'ne 'Ne dedin sen?' deyip tokat atan Sevda Demirel, kavgadan sonra ilk kez Ataizi ile Bebek'te karşılaştı. Demirel, sakinken; Hande Ataizi gergindi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2014 Güncelleme 15 Ocak 2014, 02:23
Ne dedin sen?

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce canlı yayında ettikleri kavgalarıyla Türk televizyon tarihine geçen Hande Ataizi ile Sevda Demirel, 12 yıl önce yaşanan bu olayın ardından ilk kez pişti oldu! Yayında Ataizi'ne "Ne dedin sen?" diyerek tokat atan ve bu sözüyle fenomen olan Demirel, köpeklerini gezdirmek için Bebek'teydi.

YÜZ İFADESİ HER ŞEYİ ANLATTI
Aynı sırada güzel oyuncu da bir arkadaşıyla yine Bebek'teki bir kafede sohbet ediyordu. Sevda Demirel, köpekleriyle oynarken bir anda Hande Ataizi ile göz göze geldi. Demirel, bir şey olmamış gibi yüzünü dönerken; Ataizi'nin keyfi bir anda kaçtı. Güzel oyuncu, yüz ifadesiyle "Allah'ım yine mi bu kadın! Ne olur kurtar beni" der gibiydi.

'HANDE BARIŞMAK İSTEMEDİ'
Kısa bir sonra oturduğu kafeden kalkan Hande Ataizi, gazetecilerin Sevda Demirel ile ilgili sorularına; "Off hadi ya" diye tepki gösterdi. Demirel ise güzel oyuncuyla ilgili şunları söyledi: "12 yıldan beri ilk kez bugün denk geldik. Birçok kez bizi bir araya getirmek istediler ama Hande barışmak istemedi. Çok kibirli biri ama ölümlü dünya, kimse kimseyle küs kalmamalı."

Aydın HAMZA