Arapsaçı!

Zuhal Olcay; Ece Bar'daki partiye ilk eşi Selçuk Yöntem'le katıldı... Olcay; sevgilisi Zerrin Tekindor'la eğlenen 3. eşi Haluk Bilginer'le de sohbet etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2013 Güncelleme 19 Kasım 2013, 01:45
Arapsaçı!

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu'nun en popüler mekanlarından Ece Bar'ın 30. yılı şerefine düzenlenen parti; ünlüler geçidine sahne oldu. Mekan sahibi Ece Aksoy'un evsahibi olduğu partinin başrolünde Zuhal Olcay vardı. Güzel sanatçı, mekana 1976 ve 79 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Selçuk Yöntem'le kol kola geldi. Oldukça neşeli olan Zuhal Olcay, 3. eşi Haluk Bilginer'in de partiye gelmesiyle tedirgin oldu.

TEKİNDOR BOZULDU
1992 yılında evlendiği Bilginer'den kendisini Aşkın Nur Yengi ile aldatması yüzünden 2004 yılında boşanan Zuhal Olcay, arasının limoni olduğu 3. eşiyle 10 dakika boyunca ayaküstü sohbet etti. Bu koyu sohbeti Haluk Bilginer'in şimdiki sevgilisi Zerrin Tekindor yakından izledi! Tekindor'u görmezlikten gelen Zuhal Olcay, gecenin ilerleyen saatlerinde iyice coştu. Olcay, mikrofonu eline alıp şarkılar söyledi. Haluk Bilginer ise bu sırada eski eşiyle muhabbet etmesine bozulan sevgilisi Zerrin Tekindor'a sarılarak usta oyuncunun gönlünü alıyordu.

HALiL ÇiLiNGiR