Yıldızlar geçidi

Türkiye; dün dünyaca ünlü isimleri ağırladı. Russell Crowe; tatil için Ege'deydi. Orlando Bloom ve seksi model Aferdita Dreshai ise farklı çekimler için İstanbul'da boy gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2013 Güncelleme 23 Mayıs 2013, 02:33
Yıldızlar geçidi

İÇİNDEKİLER

ÇANAKKALE'DEN GLADYATOR GEÇTi
Rol aldığı 'Gladyatör' gibi efsane filmlerle dünyanın yakından tanıdığı Oscarlı oyuncu Russell Crowe, dün Ege kıyılarındaydı. Yunan Adaları'ndaki tatilinden sonra kiralık yatıyla Çanakkale'ye geçen ünlü aktör; ülkemize övgüler yağdırdı.

GEZİYE DEVAM
Avustralyalı aktör; Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı Gelibolu'dan geçerken de twitter'a şöyle not düştü: "1915 yılında olsaydık; son 1 saat içerisinde Türk ateşini duyuyor oluyorduk. Unutmayalım." Russell Crowe; Anzak Koyu, Tarihi ve Milli Park ile Avustralya ve Yeni Zelanda Anıt ve Mezarlıkları'nı da ziyaret etti. Ünlü aktörün; Marmaris'in ardından İstanbul'a geleceği konuşuluyor.

* * *



'EŞSİZ' İSTANBUL'U FOTOĞRAFLADI
Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, Magnum'un reklam çekimleri için İstanbul'a geldi. Dün rol arkadaşı Selma Ergeç'le Esma Sultan Yalısı'ndaki bir toplantıya katılan Bloom, mekana tekneyle geldi. Ünlü aktör, bir süre tekneden inemedi.

"Büyülü ve eşsiz" olarak tanımladığı İstanbul'un fotoğraflarını çeken aktör; şunları söyledi: "İkinci defa burada olduğum için şanslıyım. Haziran'da da eşim Miranda Kerr ülkenizde olacak."

* * *



ÇiÇEKLERLE KARŞILADI
Ünlü türkücü Bülent Serttaş, dediğini yaptı ve adını Leonardo Di Caprio ile yaşadığı aşkla duyuran ünlü model Aferdita Dreshai'yi Türkiye'ye getirdi. Serttaş; klibinde oynayacağı güzel modeli havaalanında çiçeklerle karşıladı.

Güzelliği kadar sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Aferdita Dreshai'ye Serttaş; bir de sürpriz yapıp oynacağı klip şarkısı "Sen Diye Diye'yi söyledi.