Postayı koydu

PTT Genel Müdürü Osman Tural, aynı zamanda Tenis Federasyonu Başkanı seçilmesi üzerine kendisini eleştiren Hülya Avşar'la maç yaptı. Kazanınca Avşar'a 'Sözlerini geri al' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2012 Güncelleme 04 Aralık 2012, 01:12
Postayı koydu

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar adına bu yıl 12.'si düzenlenen tenis turnuvası; ilginç bir gösteri maçıyla bitti. Avşar Kızı, PTT Genel Müdürü ve aynı zamanda Tenis Federasyonu Başkanı olan Osman Tural ile bir ekip oluşturdu. Avşar ile Tural, 2-0'lık skorla rakipleri Filiz Taçbaş ve Yavuz Erkangil'i yendi. Neşeli görüntüler sergileyen Hülya Avşar ve Osman Tural; galibiyetin sevinciyle de esprili diyaloglara imza attı.

'İŞİM, ZARFÇILIK'
Tenis Federasyonu'nun başına geçince tartışma konusu olan Tural için Avşar Kızı da; "Başkan, tenis olmayı bilseydi iyi olurdu" demişti. Bu sözleri Hülya Avşar'a hatırlatan Osman Tural, "Başkanım, gazeteci arkadaşlar zarflarımı bilir. Bakın; sizi buraya getirttik" dedi. Bunun üzerine Osman Tural'ın yanıtı; "Benim işim; zarfçılık, posta. Hangi zarfa cevap verip vermeyeceğimizi iyi biliriz" oldu.

ESPRİLİ YANIT
Maçı kazanmanın gururunu yaşayan Tenis Federasyonu Başkanı Tural, Hülya Avşar'a esprisini şöyle sürdürdü: "Hülya Hanım, yanlış düşündüğünü, tenis oynamayı bildiğimi söyleyeceksin. Sözlerini geri alacaksın. Bilmeden, tanımadan insanlar hakkında konuşmanın ne kadar yanlış bir şey olduğunu fark ettiğini söyleyeceksin." Hülya Avşar da; Osman Tural'ın bu esprili göndermesi karşısında kahkaha attı.

Aydın Hamza