Enkaz!

Ali Taran, 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'un ardından enkaza döndü. Eski eşinin cenazesini bile teslim almayan Taran'ı eleştiriler ve ailenin vetosu yıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2011 Güncelleme 25 Kasım 2011, 02:12
Enkaz!

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir mücadale ettiği kansere karşı yenik düşen Selma Ann Desmond, milyonları derin bir hüzne boğdu. Selma Hanım'ın vefatının ardından gözler; 21 yıllık hayat arkadaşını Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için terk eden eski eşi Ali Taran'a çevrildi.

Taran için Selma Ann Desmond twitter'da; "Yaşadıklarım hastalığı tetikledi. Üç tane yeni kanserli hücre oldu. Eğer daha fazla konuşursam bana tek kuruş para vermez. Daha önceki kavgamızda sağlık sigortamı ödememişti. Sanki benim ölmemi istiyor" diye yazmıştı.

Yaşananlardan sonra eski eşiyle görüşmeyen Ali Taran, geçtiğimiz gece Selma Ann Desmond'un vefatını duyunca ne yapacağını şaşırdı. Eski eşinin annesi ve oğlu Kuzey'in vetosu yüzünden Ali Taran, eşinin cenazesini bile alamadı.

Dün de oğluyla bir basın toplantısı düzenleyen Taran; şöyle konuştu: "Amacım kendimi savunmak ve hesap vermek değil. Oğlum Kuzey'in annesi, yıllarımı paylaştığım kadın rahmete kavuştu. Son zamanlarda kendisiyle görüşmedim. Cenazeye de oğlum ve anneannesi karar verdi."

* Oğlu Kuzey'in annesi Selma Hanım'ın ölümünün ardından basın toplantısı düzenleyen Ali Taran, hayli bitkin görünüyordu.

* 54 yaşında vefat eden Desmond, bugün Levent Camii'nde kılınacak namazın ardından Ulus
Kabristanı'na defnedilecek.


HALİL ÇİLİNGİR