Bitti mi yeğen?

Fenomen dizi Ezel, son bölümüyle de tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi. Senaryosuyla izleyiciyi şaşkına çeviren Ezel'in finali yine seyirciyi merakta bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2011 Güncelleme 22 Haziran 2011, 00:00
Bitti mi yeğen?

İÇİNDEKİLER

HÜZÜN VE ÇOŞKU
Ezel ekibi, dizinin finalini Çubuklu 29'da hep birlikte izledi. Başrol oyuncusu Cansu Dere, bazı sahnelerde gözyaşlarına hakim olamadı.

AİLE SAADETİ
Ezel ve Eyşan, dizide bulamadıkları mutlu aile tablosunu gerçek hayatta ölümsüzleştirdi. Cansu Dere, geceye Hakan Yıldırım imzalı yeşil bir elbise ile katılırken, Burçin Terzioğlu'nun kıyafeti ise Süleyman Demirel imzalıydı. Berrak Tüzünataç da yurt dışından aldığı mavi saten elbisesiyle katıldı.

KIVANÇ YALNIZ KALDI
Kıvanç Tatlıtuğ gece boyunca dizi ekibiyle bir araya gelmedi ve diziyi en arkadan izledi.

ÖPEYİM DAYI
Kenan İmirzalıoğlu, 'hocası' olan nam-ı diğer Ramiz Dayı, Tuncel Kurtiz'in elini öpmeyi ihmal etmedi. Kurtiz, ünlü oyuncunun omzunu sıvazladı.

İŞTE OLAY SAHNELER
Türkiye'de milyonlar önceki akşam atv'ye kilitlendi. Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran Ezel, son bölümüyle herkesi şok etti. Mutlu sonla bitmesi umulan dizide Eyşan hayatını kaybetti. Ezel ise Eyşan ile birlikte ölüme yürümeye karar verdi. Ancak son sahnede yaşananlar kafaları karıştırdı.

EZEL YAŞIYOR MU?
Babasını görmek için Fener'e gelen 20'li yaşlardaki Can'ı uzun boylu bir adam karşıladı. Silueti görünen Can'ın babası; tıpkı Ömer gibi saçlarını karıştırdı. Sanal ortamda finali masaya yatıran fanatikler, Ezel'in yaşadığına karar kıldı. Ucu açık bırakılan finalin ardından herkesin aklında sinema filmi ihtimali uyandı.

ÜNLÜLERDEN ÖVGÜ YAĞDI

* EBRU GÜNDEŞ: Başladığı ilk günden beri sinema tadında bir dizi oldu. Süprizlerle başladı ve yakışır güzellikle sona erdi. Diziyi yapanların eline sağlık.

* BETÜL DEMİR: Ezel'e, Ezeltesi diyorduk. Kenan İmirzalıoğlu'na bir kere daha hayran oldum.
* TAN: Finali için bravo!

* MURAT YILDIRIM: Ezel'e yakışır bir final oldu. Beğenerek izlediğim bir dizinin bitmesi herkesi olduğu gibi beni de üzdü.

* VATAN ŞAŞMAZ: İki sezondur herkesin bir sonraki bölümünü merak ettiği dizi adına yakışır bir şekilde beklendiği gibi sürprizlerle bitti. emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.



Aydın HAMZA