Starlar sandıkta

2011 Milletvekili Genel Seçimleri için tatil planlarını erteleyen ünlüler de sandık başına gitti! Birçok ünlü yıldız vatandaşlık görevini yerine getirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2011 Güncelleme 13 Haziran 2011, 00:00
Starlar sandıkta

İÇİNDEKİLER

Her yıl Haziran ayının başında İstanbul'u terk eden ünlü isimler, bu kez tatili ikinci plana attı. Birçok ünlü, 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandık başına gitti. Yıldızlar, yarınlar için umutluydu.

Seçimde oy kullanmak için sabahın erken saatlerinde sandık başına gidenler arasında Çağla Şikel-Emre Altuğ, Sibel Can, Belçim-Yılmaz Erdoğan, Ferhat Göçer, Kayahan-İpek Açar, Bengü ve Seren Serengil gibi isimler vardı.

ÇOCUKLARIMIZ RAHAT ETSİN
Oy kullanmaya küçük oğlu Emir ile birlikte giden Sibel Can, sandık başında mesaj verdi: Çocuklarımın rahat edeceği bir ortam için oy kullanıyorum.

YARINIMIZ AYDINLIK
Acarkent'te oy kullanan bir diğer ünlü isim ise Ferhat Göçer'di. Göçer, "Ben son derece demokratik bir ülke görüyorum. Yarınımızı da son derece aydınlık görüyorum" diye konuştu.

OYLAR TAMAM İSTİKAMET BODRUM
Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti de Acarkent'te oylarını kullandı. Seçimde oy kullanabilmek için tatillerini erteleyen ünlü çift, sandık başında böyle poz verdi. Şikel ve Altuğ, Kuzey'i de yanlarına alarak akşam uçağı ile Bodrum'a doğru yola çıktı.

ViZELER KALKSIN DiLEĞi
ŞARKICI Seren Serengil, oyunu Acarkent TED Koleji'nde kullandı. Serengil, "Tüm dünyaya vizesiz gitmemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

HAYIRLISI OLSUN!
Usta yorumcu Adnan Şenses, oyunu Mehmet Ali Büyükhanlı Lisesi'nde kullandı. Şenses, oy attıktan sonra "Vatana, millete hayırlı olsun" dedi.

* Kayahan ve İpek Açar, Acarkent'te sandık başına gitti. Kayahan, "Güçlü bir ülke olmak için el ele çabalamalıyız" dedi.

* Belçim ve Yılmaz Erdoğan Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlköğretim Okulu'nda oy attı.