Biz ayrılamayız

Aralarında aşk olmadığını her fırsatta dile getiren Arka Sokaklar'ın oyuncuları Çağla Kubat ile Berk Oktay'ın sürekli bir arada olması akılları karıştırıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2010 Güncelleme 23 Eylül 2010, 10:01
Biz ayrılamayız

İÇİNDEKİLER

Sörf sporundaki başarısıyla olduğu kadar oyunculuktaki performansıyla da tam not alan Çağla Kubat'ın adı, meslektaşı Berk Oktay ile sürekli anılıyor. Rol aldıkları "Arka Sokaklar" dizisinin setinde yakınlaştıkları iddia edilen genç oyuncular, bu dedikoduları her fırsatta inkar etti. Çıkan dedikoduların ardından; Çağla Kubat, kendisi gibi sörfçü olan ABD'li Jimmy Diaz ile objektifle takılınca Berk Oktay ile aşk haberleri kesildi. Bu arada yakışıklı oyuncu da; Saba Tümer ve Zeynep Beşerler gibi güzellerle görüntülendi. Ancak; önceki gün aşk iddiaları yeniden gündeme geldi. Nedeni ise; ikilinin sürekli bir arada olmasıydı.

ÜÇ GÜN ARAYLA GÖRÜLDÜLER
Geçen salı günü saat 15.00 civarında Akmerkez'de alışveriş yapan Çağla Kubat ile Berk Oktay, Akmerkez'den Kubat'ın aracıyla ayrıldı. İkili, geçtiğimiz cuma ise bu kez akşam saatlerinde Ataşehir'de baş başaydı. Çağla Kubat ile Berk Oktay'ın sürekli birlikte olması da görenlerin akıllarını yine karıştırdı.