Babamı gözümün önünde öldürdüler

Konya’da Necati Acar, yasak aşk yaşadığı kadının, kocası ve babası tarafından öldürüldü. Kurbanın oğlu, “Babam gözlerimin önünde öldürüldü” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2017 Güncelleme 19 Aralık 2017, 00:00
Babamı gözümün önünde öldürdüler

İÇİNDEKİLER

Babası öldürülen çocuğun sözleri kan dondurdu. Cinayetle biten olay 2 Temmuz'da Konya'da meydana geldi. Bisiklet satış bayisi bulunan 3 çocuk babası Necati Acar, 4 yıl önce işyerine çocuğuna bisiklet almak için gelen 2 çocuk annesi Nurgül S. (29) ile tanıştı. İddiaya göre, daha sonra sosyal medya üzerinden görüşen ikili aşk yaşamaya başladı. Cinayetten bir gün önce Nurgül, Acar'a telefonla "Ben bir hata yaptım. Huzurumuz kalmadı. Eşimden boşanmayacağım" mesajı attı. Necati Acar ise oğlu Y.A. ile birlikte kadının evinin önüne gitti. Kapıyı, kadının eşi Mustafa S. açtı. Nurgül S., eşi Mustafa ve kayınpederi Ali S., Necati Acar ile görüşmek için parka gitti. Burada konuşan iki grup arasında kısa süre sonra kavga çıktı. Ali S., Necati Acar'a bıçakla saldırdı. Sol bacağının 10 yerinden bıçak darbesi alan adam, yaşamını yitirdi. Ali S. ve babası Mustafa S. tutuklandı. Dava sürece başladı. Duruşmaya tutuklu baba ve oğul ile Nurgül S. ve öldürülen Acar'ın oğlu Y.A. katıldı.

'ŞUURUMU KAYBETMİŞİM'
Ali S., "Kendimi savunmak için Necati'nin elinden aldığım bıçağı bacağına sapladım. Olay nedeniyle üzgünüm. Benim böyle bir niyetim yoktu. Amacımız kavga etmek değil, konuşmak, anlaşmaktı. Bıçağı kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. O an şuurumu kaybetmişim" dedi. Nurgül S ise şunları söyledi: "Necati sürekli olarak beni 'Eşinden boşan. Yoksa seni de eşini de öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Daha önce eşime boşanmak istediğimi söylediğimde, çok normal karşıladı. Y.A. ise olay anında babasında bıçak olmadığını ileri sürdü. Sözlerine şöyle devam etti:

KAFASINI TEKMELEDİLER
"Kavga sırasında yere düştüklerinde Ali S. mi yoksa babam mı alttaydı hatırlamıyorum. Ali S. bıçağı çıkarınca babam kaçtı. Mustafa S., babamı yere yıktı. Ali S. de babamı bıçakladı. Daha sonra Mustafa S., babamın kafasına defalarca tekme attı. Babamla Nurgül'ün ilişkilerini olaydan 4-5 ay kadar önce öğrendim. Babama 'Eşimden boşanıp seninle evleneceğim' diyordu. Ben birkaç kez şahit oldum, konuşmalarına. Nurgül ile birlikte pikniğe de gittik. Kadın bazen yemek isterdi, babam da götürürdü. Babam ona telefon aldı. Nurgül bana doğum gününde eşofman takımı bile aldı." Mahkeme heyeti, ifadelerin ardından duruşmayı erteledi.



Necati Acar, oğlunun gözleri önünde hunharca katledildi. Küçük çocuk ise gözyaşlarına boğuldu.